Adetim gecikti! Korkuyorum!

hiç hamile kalmadım bilemicem ve hiç o durumuda yaşamadım fakat şunu bir yerde okumuştum zevk suyundan bile hamile kalınırmış ( bu konuda cahilim eğer yanlış biliyorsam benide aydınlatın arkadaşlar sadece bi yerde okudum ve öyle yazıyordu )

Umarim piskolojiktir yoksa kafayi cidden yiyecegim derslerimemi kafa veriyim bunami bilemiyorum. Erk arkadasim icim rahatlasin diye test yaptir dedi ama cesaretim yokki :KK43:

Benim de pek bilgim olmamakla birlikte hamile kaldığınızı düşünmüyorum.. siz iyice stres yapmışsınız en iyisi kesin net bir cevap için kan testi yaptırın ve bu korkudan kurtulun. derslerinizie kafanızı veremiyormuşsunuz.. zamanınızı daha fazla bu tedirginliklerle verimsiz kullanmayın. valla empati yapmayı denedim çok zor bir durum.. bir daha böyle şeylere sebebiyet vermeyin bnce :S

dersimi guzel aldim birdaha kesinlikle olmiyacak bu korku onada banada yetti ama olmus elden bisey gelmez, pismanimda, umarim stressten gecikmistir adetim.

bence çok çok büyük ihtimalle stresten gecikmiştir. Genç kızlarda zaten düzenli olmuyorki her zaman.. benim de çoğu zaman geçiyor ya da erken olabiliyor.. bunu kafanda bu kadar büyütüyorsan en yakın zamanda kan testi yaptır. için rahat etsin.. sonrada bu olayı hatırlama bile.. derslerine konsantre ol

hamile değilsindir endişelenme.
stres yaptığın için gecikmiştir.

canim eger yüzeysel bir sürtünme ise korkma. evet cok cok azda olsa ön sivida sperm vardir. ama bu sekilde hamile kalmazin canim. sayet icine girmediyse.... ama yinede cok cok düsük bi ihtimal güzelim

birlesme olmadiysa hamile kalmazsin yalniz
on sividan da hamile kalinilabildgini doktorlar soyluyor...

Of kafayi yemektense kan tahlili yaptiracagim :KK43:

Arkadasim sakin ol.. Kendini yiyip bitirecegine test yaptir hemen

Yapmadim yapmayada cok korkuyorum ya, umarim bisey yoktur hala nasil adet olamam ya tam 6 hafta olacak ama o olay 2 hafta once oldu normalmi ? yani o risk varmi??

yumurtlama dönemine denk geldıyse olabilir ama sürtünme yoluyla olduysa olasılık yok test yap kendını yıyıp bitireceğine rahatlarsın ah bu gencler

bak canım bence idrar testi yapma kan testi yaptır.çünkü ben idrar yaptım pozitif çıkmıştı hamileyim sandım.fakat gidip kan testi yaptırınca negatif çıktı.pozitif çıkar falan boşuna kafayı yersin

X