Adetim gecikti! Korkuyorum!

G

Gurbetcikiz

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Gurbetcikiz
Merhaba kizlar,

Oncelikle herkezin bayramini kutlarim. bu profil arkadasimin ama kullanmama izin verdi konu acmak icin, acilen aydinlanmam lazim cunku, buyuk bir sorun celiski icerisindeyim..

Kisa anlaticagim, gectigimiz ay erkek arkadasimla biraz ileri gittik, ama birlikte olmadik kesinlikle. surtunme oldu vucutta biseyde yoktu.. ve bosalma gibi bir durumda olmadi ( kusura bakmayin acik yaziyorum cunku gercekten fikrinize ihtiyacim var, yargilanmak icin acmadim yardim icin) Korktugum su ki, erkekteki on sivi dedigimiz seyden hamile kalmamizin imkani varmi? Adetimde gecikti 1 hafta? Kafayi yiyecegim!

Ön sivida hamile kalmani saglayan sperm olabilir, de o sekilde bi iliski olmadi diyorsun?

birlikte olmadın
boşalma da olmadı
hamile nasıl kalacaksın ki

bir kere arkadasım konuyu yanlış yere açtın......
ayrıca biz nerden bilelim hamile olup olmadıgınızı.........
kimsede net bir şey söyleyemz ki.......
en iyisi bi dr gidin........bu kadarda sıkıntı ediyorsunuz madem sonuca kesin ulaşırsınız......

on sividan belki ihtimal olabilir diye okumustum? birliktelik yasamadim daha once

erketeki ön sıvı nedir ki hamile kalınsın

yani imkansiz? peki adetim niye gecekti?

Arkadaşım içeri doğru bir boşalma olmadıysa hamile kalmazsın.. Ön sıvı dediğin prostat salgısıdır.. ıçinde çok az da olsa sperm bulunur ama birleşme gerçekleşmemiş.. Sürtünmeyle hamile kalmazsın.. Stres yaptığın için de adetin gecikmiştir.. Durum bundan ibaret.. ıçinde hala bir korku varsa eczaneden gebelik testi alabilirsin..

Ayrıca konu yanlış yerde.

ama o yuzde 1 ihtimal var bu beni delirtiyor iste.. ins adet duzensizligim stressten flndir.

birleşme olmadıysa hamile kalmazsın bence ama ön sıvıdan hamile kalınabildiğini duymustum

yahu kaçıncı yüz yıldayız hala kızlığım bozulmuş mu hamile miyim diye soranlar var .o işi sizle biz mi yaptık.bu arada yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın herkesin hayatı yanlışı doğrusu kendine.sadece saçmaaaaaaa.doktor var test var.bunu sana kadın doğum uzmanı bile testsiz söyleyemez.niye hayatı kendine zehir ediyorsun git doktora ya da git test al eczaneden kendini yeyip durma.

Offf napcam simdi!
bak ben sana anlatıyım ne yapcanı.:kahve:eger evden cıkabılırsen sımdı nöbetçi eczane bulacaksın.ordan bır gebelık testı alacaksın.testı yapacaksın.pozitif cıkarsa kı ınsallh cıkmaz bır care ararsın.negatif cıkarsada rahatlarsın.bu kadar basit.yerimseniben

o seyler kesin seylerde degilmiski? yuzdeyuz dogru degilmis? nobetci eczane yok ama zaten korkuyorum birde o seyi elime alinca kalpten giderim.

cnm benim arkadaşımda aynı durumları yaşadııı ..eczaneden test aldı negatif çıktı amaaa kan testi kesin sonuç gösterirmişş.. evdeki trestlerin garantisi yokmuş...kimi insanlar adet olsa bilee hamile kalabiliyorlar..benim alt komşum 9 ay boyunca hamileyken normal şekilde adeet gördüüüü..nadirde olsa oluyormuş...bence git kan testi yaptırrr 15 tl 2-3 saat sonra sonucu veriyorlar..sırf için rahat olsunn diyosan yap cnm:)

canım bence stresten tam birleşme olmadıysa sperm girecekte gidip yerini bulacakta millet nasıl uğraşıyo bunun için ama bak tekrar söylüorum tam birleşme olmadıysa

o seyler kesin seylerde degilmiski? yuzdeyuz dogru degilmis? nobetci eczane yok ama zaten korkuyorum birde o seyi elime alinca kalpten giderim.

o teste güvenmiyorsun yüzde yüz doğru değildir diyorsun ama bize burda hamile olup olmadığını soruyorsun.acaba bizim cevaplarımızın yüzdeliği nedir sence.arkadaşım mantıklı mı şimdi bu.hay allahım yarabbim.

Stres yaptığın için adetin gecikiyo..
kafana takma...

X