Gebeliğe Hazırlık Adetim gecikti idrar testinde beyaz çizgi var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BlueFairy41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2018
8
1
30
Kızlar merhaba, 2.5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum 2 ayı geçti bırakalı geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz şu an eşimle, ancak geçen ay adetim sadece 2 gün oldu ve bitti normalde 6 gün sürer, bu ay da 5 gün geciktim hala adet olmadım 2 gün önce test yaptım miratech negatif çıktı bu sabah da yaptım başka bir test daily comfort diye bir test bunda da tek çizgi kıpkırmızı diğeri bembeyaz görünüyor. Sizce ne yapmalıyım negatif mi demek bu pozitif mi anlayamıyorum

Kızlar merhaba, 2.5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum 2 ayı geçti bırakalı geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz şu an eşimle, ancak geçen ay adetim sadece 2 gün oldu ve bitti normalde 6 gün sürer, bu ay da 5 gün geciktim hala adet olmadım 2 gün önce test yaptım miratech negatif çıktı bu sabah da yaptım başka bir test daily comfort diye bir test bunda da tek çizgi kıpkırmızı diğeri bembeyaz görünüyor. Sizce ne yapmalıyım negatif mi demek bu pozitif mi anlayamıyorum
Negatif demek. miratech kötü bi marka. Daily comfort’u bilmiyorum ama. Kan ver istersen baya gecmiş.

Uzun süreli Doğum kontrol hapı kullanımından sonra vücudunuzun değişik tepki vermesi normal, yine de şüpheniz varsa kan testi en doğru sonucu verecektir.

ezcaneye sorsan..benimki çok eski den sıradan bir marka hatta en ucuzlarından dı pat diye çıkmişti çift çizgi...son kullanma tarihine dikkat et :)

X