Adetim gecikti hamilemiyim

Betulce3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
40
5
1
25
Selam kızlar, bu aralar hep belirsizlik içindeyim bnm gibi bur durumn yaşayıp hamile olan varsa bna güzel bir umut olucak, bnm adetim 6 gün gecikdi , bnm adetim elhamdülillah çok düzenlidir bir gün bile gecikmez yani bn eminim bnm vücudumda değişiklik var sonra test yaptım 2 gün geçtiğinde tek çizgiyi 4 gün gecikince de dedim kan veriyim direk kan da 2.0 çıktı negatif yani, ama hala olmadım ben bna noluyor ,bn bebek çok istiyorum, ayaklarım okdar sızlıyor ve ağrıyor ki o da neden böyle bilmiyorum baya dugunlastim sabrım kalmdi nekdar zormuş kadın olmak piskoljim fln da iyi değil cnm çok sıkkın

4 gün gecikmede kanda çıkardı bence olsaydı gecikme başka bir şeyden dolayı olabilir bir kadın doğum uzmanına gitseniz. Benim de 11 yaşından beri düzenli olur bir iki ay önce 3 gün gecikti yani olabilir öyle de

Bi kac aydir ben de sizinle ayni durumdayim. Hic gecikmeyen adetim 15 gun ve bu ay da 9 gun gecikti ama sonuc hep negatif. İnsan üzülüyor beklenti içinde olduğu sürece anlıyorum ama sabirli olmaliyiz. Ben bu ay ovulasyonu takip edip iliskiyi o gunlere denk getirmeye çalışıcam siz de oyle yapmalisiniz. Ayrica kan vermek icin acele etmeyin gec döllenme olma ihtimali de var en az 10 gun gecikmesini bekleyin

Gittim gebe değilsin ama bekle dedi iki hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…