• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti belirtiler var kan testi 0.1 böyle öğrenen varmı hamileliğini

gaye0708

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
35
7
6
29
Arkadaşlar merhaba 23.10.2023 tarihinde kan testi yaptırdım sonuç 0.1 fakat iki göğsümün ucu da ağrıyor adetim 4 gün gecikti erken gebelik ve kaset testlerinde belli belirsiz incecik çizgiler var kasıklarım sızlıyor vajinam bile sızlıyor ishalım adete yoruyorum ama adet olmadan önce göğüslerim dolgunlalır kesinlikle uçları acımaz bu şekilde öğrenen oldu mu hamileliğini belirtiniz neydi yardımcı olurmusunuz lütfen tekrar test yaptırmalı mıyım

Arkadaşlar merhaba 23.10.2023 tarihinde kan testi yaptırdım sonuç 0.1 fakat iki göğsümün ucu da ağrıyor adetim 4 gün gecikti erken gebelik ve kaset testlerinde belli belirsiz incecik çizgiler var kasıklarım sızlıyor vajinam bile sızlıyor ishalım adete yoruyorum ama adet olmadan önce göğüslerim dolgunlalır kesinlikle uçları acımaz bu şekilde öğrenen oldu mu hamileliğini belirtiniz neydi yardımcı olurmusunuz lütfen tekrar test yaptırmalı mıyım
Benim hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıydı adet olucam sanmıştım düzenlidir adetim olmayınca test yapıp öğrenmiştim ama kaybettim maalesef. Belirtiler kişiden kişiye değişir ama en net sonucu kan testi verir gebelik olsaydı çıkardı diye düşünüyorum çünkü adet günü vermişsiniz anladığım kadarıyla. Belki geç yumurtlama olmuştur adet gecikecektir mevsimsel arada oluyor ya. Stres falan her şey etki edebilir. Testlere çok güvenmeyin derim benim kürtaj sonrası adetlerim şaştı geçen gecikince test yapayım dedim belli belirsiz bir çizgi topukları kıçıma vura vura sağlık ocağına gittim ama negatif ertesi güne de adet oldum zaten. Yine de belki geç döllenme falan olmuşsa olabilirsiniz hamile.

Çok üzüldüm umarım bian önce tekrar hamile kalırsınız beni tek yanılgıya düşüren göğüs uçlarımın ağrıması kesinlikle göğüs ucum hiç ağrımadı hep göğüslerim dolgunlaşır ama uçları acımaz asla 1 hafta kadar daha beklemek istiyorum ama dayanamıyorum da :(

Çok üzüldüm umarım bian önce tekrar hamile kalırsınız beni tek yanılgıya düşüren göğüs uçlarımın ağrıması kesinlikle göğüs ucum hiç ağrımadı hep göğüslerim dolgunlaşır ama uçları acımaz asla 1 hafta kadar daha beklemek istiyorum ama dayanamıyorum da :KK43:
Birkaç gün daha bekleyip testi yenileyin isterseniz

Sizce varmıdır arkadaşlar bana umut olun nolur bugün test yaptım iyice gözünüze yaklaştırınca böyle çok çok çok silik ve incecik bir çizgi beliriyor dayanmak çok zor geliyor 9 aydır deniyoruz sizin böyle bir deneyiminiz olduysa lütfen benimle paylaşın şimdiden teşekkürler ❤️

Aynı şeyi yaşıyoru. Bugün gecikmenin 5.günü. Dün test yaptım çok silik çıktı ve hemen heyecanlanıp hastaneye gittim. Beta 0..1 çıktı . Gebelik olsaydı kanda çıkardı. Kist oluştu ya da mevsimsel… :(((

Umutlarımız birdahaki aya kaldı ozaman umarım hepimiz biran önce hamiş oluruz beklemek gerçekten çok zor güzel haberler alırsanız beni de sevindirin sizin hamiş olduğunuzu öğrenmek de bana çok iyi gelecektir ❤️ dualarım sizinle

Back
X