Adetim gecikti:( Hamile olabilir miyim?

deryadeniz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
20
0
36
İzmir
merhabalar yaşadığım ve pişman olduğum bir olay var senağlama . daha üniverste öğrencisiyim bekarım ama bir hata yaptım . sevgilimle fazla yakınlaştık senağlama .sonradan pişman oldum ama geçti tabi .utanıyorum yazmak bile zor ama çok meraktayım. ilişkiye girmedik ama elinde biraz meni varken dokundu bana senağlama .içime gitti mi bilmiyorm .daha önce ilişki de yaşamadım deneyimsizim. böyle bir durumda gebe kalmam değil mi ? 5 gündür adetim gecikti . çok stres yaptım vicdan azabı da çekiyorum :1no2: bu stresten mi gecikmiştir ?

Merak etme canım yaa adet öncesi belirtiler bunlar bi kaç güne adet olursun bak gör için rahat olsun..

Birdaha dikkat edin ama kaydirigubbakcemile

Öncelikle şunu söyleyeyim adet kanamanın başladığı günden itibaren 10. gün ile 18. gün arası hamilelik için en riskli dönemdir. Yumurtlama dönemidir çünkü. Ayrıca hamile kalınabilmesi için erkek sperminin direkt olarak vajinana girmesi lazım. Dışarıda bu spermler ölürler. Endişelenmeden önce bunları gözönünde bulundurursan iyi olur. Ayrıca bir cinsel birliktelik yaşayacaksan istenmeyen gebeliklere karşı ciddi olarak korunmanı ve bu konuda kaynakları okuyarak bilgilenmeni tavsiye ederim. boshayallersmile

hamile olduğunuzu ben de düşünmüyorum stres kaynaklıdır adet gecikmeniz
ama yine de içinizin rahat etmesi açısından kan testi yaptırabilirsiniz

Çok güzel anlattın olayı alkisalkisalkis

ben olsam açmam konu madem içim rahat değil giderim kan testi yaptırırım zor bişey değil böylece içimde rahat olur zemuszemus

Büyük ihtimalle hamile değilsin arkadaşım.stresten gecikmiştir
ama lütfen tedbir alında yapın bişeyleri sonra bir musibet bin nasihattan iyidir sözü gerçeğe döner.daha fazla pişman olmak istemiyorsan lütfen dikkat.ayrıca gebelik o kadar kolay olmuyor biz 2 aydır korunmuyoruz ama yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…