• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim gecikti hamile olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

imssso

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
5
1
1
23
Yumurtlama günüm 16 şubattı o günü değerlendirdik 28 şubatta test yaptım negatif çıktı adet olmam gereken tarihte 1 marttı ama olmadım tekrar test yapmalı mıyım adet olacakmış gibi ağrım ve sivilcelenmem de var test yapsam çıkar mı

Bilemeyiz ki olabilir, başka şeyler de etkilemiş olabilir, test yapman gerekir, hayırlısı olsun

Hiç gecikmez aslında çokta stres yaptım test yapıp negatif çıkmasından da korkuyorum 🥹
Daha bir gün değerlendirilmiş nasip yani uzulmelik bı durum yok ortada, inşallah gönlüne göre olur sonuç 😊

Hiç gecikmez aslında çokta stres yaptım test yapıp negatif çıkmasından da korkuyorum 🥹
Ve bence en güvenilir olan predictor early hiç diğer testleri alıp acaba yalancı pozitif mi diye düşünme bir de. Benim beta değerim 35 iken bile hafif silik çizgi ile sonuç çıkarmıştı 😊

Yumurtlama günüm 16 şubattı o günü değerlendirdik 28 şubatta test yaptım negatif çıktı adet olmam gereken tarihte 1 marttı ama olmadım tekrar test yapmalı mıyım adet olacakmış gibi ağrım ve sivilcelenmem de var test yapsam çıkar mı
Gecikme olmuş olabilir belki düzensizlik varsa ama gönlüne göre olsun sonuç

Bende test yaptım negatif çıkmıştı kanda g
Negatif ti ama geç döllenmiş sonradan çıktı kanda belki sende hamilesindir bende de çok ağrı vardı adetim 5 gün geciktiydi tam çıkmamıştı ama gene 10 gün geçince çıktı

Negatif ti ama geç döllenmiş sonradan çıktı kanda belki sende hamilesindir bende de çok ağrı vardı adetim 5 gün geciktiydi tam çıkmamıştı ama gene 10 gün geçince çıktı

Peki hamilelik ağrısıyla adet ağrısı farklı mı olur

Benim ki farkliydi ya çok agrriyordu ve eğilince falan artıyordu normalde bende adet zamanı belim agrirdi ama hiç ağrıma olmadı belimde tek karnım ağrıyordu gece midem bulaniyordu
Peki hamilelik ağrısıyla adet ağrısı farklı mı olur

Bende aynı durumdayım 28 şubatta test yaptım erken gebelik adetim yarın gelmezse tekrar test yapcam

Back