Adetim gecikti, hamile miyim ? Neden olabilir ?

Neraden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
10
0
1
34
Sevgili bayanlar, yeni evliyim.
Öncelikle adet düzenlerimi söyleyeyim. Geçen ay 21 kasımda oldum. Ondan önceki ay 24 ekimde oldum. Bu ay hala adet olmadım. Ortalama 20sine yakın adetim gelirdi. Fakat adetten bir hafta önce ilişkimiz oldu eşimle. Ve boşalma gibi birşey olmadını söyledi olsa hissedeceğimi söyledi. adet geciktiği için dün akşam ve sabah iki kere test yaptık sonuç negatif çıktı. Üzerine majezik aldım gelsin diye. Bir de maydonoz suyu ve kekik suyu içtim onaa ragmen gelmedi.
yani adetten 1 hafta önce olan ilişki hemen çkar mı testte, gereksiz mi kuruntu yapıyorum yeni evliyken adetlerin geckmesi normal midir ?

Yeni evlendiğinde adet aksaması düzenli ilişki olduğu için normal mi acaba ?

Ağrı kesicilerin kanı sulandırdığını okudum bu yüzden aspirin bulamadığımdan onu içtim

idrar testinde sabah ve akşam negatif çıktı kan testi için bekliyoruz fakat adete 10 gün kala olan bir ilişki ve boşalma olmadıını söylüyor eşim ?

Adet gecikmesi birçok şeyden kaynaklanıyor olabilir. Bence doktora gidip durumu anlatırsan önce kanda gebelik testi yaptırıp onun sonucuna göre muayene yapar. Neden olduğu anlaşılır en azından. Ben evlenmeden bir ay önceden itibaren doğum kontrol hapı kullanmaya başladığım için adetlerim düzenli oldu. Bu yüzden ilişkiden kaynaklı adet gecikmesi olur mu bilmiyorum. En sağlıklısı doktora gitmen canım

Evet eğer biraz daha gelmezse kan tahlili yaptıracağız. Ama yine de çok ufak bir ihtimal hamile olmam. Çünkü daha çok yeni evliyiz ve adet gününe 10 gün kala girilen bir ilişki üstelik boşalma da olmamasına karşn yumurtlama dönemi de değildi ona ragmen olur mu bilemiyorum. Şuan iki bardak civanperçemi çayı içtim umarım ki sabaha gelir

Şey düşünüyorum acaba yeni evli olduğumuz için düzenli bir ilişkimiz olduğundan ve vucut öncesinde alışık olmadığı için şimdi lendini mi toparlıyor düzenliyor acaba bundan mı gecikti ki ??

lütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…