Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bende tüp bebek tedavisi görüyorum transfer için adet olmayı bekliyorum.Fakat adetimin 5 gün gecikmesiyle kontrole gittim kist felan yoktu kan verdim 3 çıktı.Doktorum söktürücü kullan gebelik yok dedi fakat benim içime kurt düştü betam normalde hep 2 den küçük çıkardı.Yarın gecikmemin 8. günü bir umut var içimde ama sonra kendimi kandırdığımı düşünüyorum.Geç döllenme olabil eğer doktor rahme baktıysa ve herhangi bir kist misyon vs görmediyse… geç döllenmede de regl bu şekilde gecikiyor
Aşko valla ben tatildeydim unutmusum tam 15. Gün baktım ve cıktı öyle söyliyim ama mevsimsel ve strese baglı da olabilir. Biraz daha bekleyin sonra doktora sorupta tabii bana öyle önermişti progrstan vermişti sorup kullnabilirsiniz ben 15. Günde cıkmasaydı kullancaktım. Bebek varsa düşürmüyor Progestan yoksa edet söktürüyor. Ama doktor kontrolünde
Canım valla ben de 13. Günde tekrar kan testi baktırdım negatif bence bebek yok şimdiye çıkardı diye düşünüyorum bu haftaiçi kadın doğumcuya gidicem bakalım ne çıkacakAşko valla ben tatildeydim unutmusum tam 15. Gün baktım ve cıktı öyle söyliyim ama mevsimsel ve strese baglı da olabilir. Biraz daha bekleyin sonra doktora sorupta tabii bana öyle önermişti progrstan vermişti sorup kullnabilirsiniz ben 15. Günde cıkmasaydı kullancaktım. Bebek varsa düşürmüyor Progestan yoksa edet söktürüyor. Ama doktor kontrolünde tabii
O zaman da gelecek inşallah Rabbim gönülden isteyen hepimize sağlıkla afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin.
Kesinlikle ben en son 24 şubatta adet gördüm adet gördüğüm de 1 buçuk haftalık hamileymişim zaten bu ay öğrendim şuan 6 haftalık hamileyim asla beklemiyordum ümidim yoktu beklemediğim bir zamanda nasip etti Allahım şükürler olsun rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin isteyen herkesede versin inşallahÜzülmeyin lütfen inşallah Allah en güzelini nasip eder size çok fazla kafaya takınca insan daha çok etkimeniyor
Amiin inşallah hepimize. İçine doğuyor insanın çok sevindimHamileymişim adet olduğum zaman üstüne görmüşüm meğerse şuan 6 haftalık hamileyim rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Allah isteyen herkese versin inşallah
Merhaba, öncelikle hayırlı olsunn :)) Reglinizde bir farklılık var mıydı peki? Üstüne görülürse genelde sadece lekelenme olur diyorlar ama öyle olsa şüphelenirdiniz herhalde regl ile birebir aynıydı sizinki?Kesinlikle ben en son 24 şubatta adet gördüm adet gördüğüm de 1 buçuk haftalık hamileymişim zaten bu ay öğrendim şuan 6 haftalık hamileyim asla beklemiyordum ümidim yoktu beklemediğim bir zamanda nasip etti Allahım şükürler olsun rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin isteyen herkesede versin inşallah
sık sık belirgin (şefaf beyaz ve akışkan)akıntım oluyor, karın ağrısı,mide bulantısı, konulara karşı hassasiyetim artmış, göğsümde şişkinlik mevcut ama dün kan testi verdim 0.30 çıktı, adetimden 3 gün geçti bugün itibariyle bu neyden kaynaklı olabilir lütfen yardımcı olur musunuz?Toplanın eyy çizgisi silik arkadaşlar diye konum var. Orda sizin gibi gecikmem sonucu hamile olduğumu nasıl öğrendiğimi anlattım. İsterseniz bi bakın faydası olur.
sık sık belirgin (şefaf beyaz ve akışkan)akıntım oluyor, karın ağrısı,mide bulantısı, konulara karşı hassasiyetim artmış, göğsümde şişkinlik mevcut ama dün kan testi verdim 0.30 çıktı, adetimden 3 gün geçti bugün itibariyle bu neyden kaynaklı olabilir lütfen yardımcı olur musunuz?Aynen ben verdiğimde 6 7 gün vardı adetime bide kan testinde 2 çıktı hep 5 çıkardı normalde
sık sık belirgin (şefaf beyaz ve akışkan)akıntım oluyor, karın ağrısı,mide bulantısı, konulara karşı hassasiyetim artmış, göğsümde şişkinlik mevcut ama dün kan testi verdim 0.30 çıktı, adetimden 3 gün geçti bugün itibariyle bu neyden kaynaklı olabilir lütfen yardımcı olur musunuz?Bir hafta daha bekleyin