- 27 Aralık 2020
- 289
- 200
- 23
- 26
- Konu Sahibi denizimduygum01
-
Canım belki geç döllenmedir kırmızıyı görmeden hala umut vardırSelam kızlar. Normalde bugün adetimin 3. Günü olması gerekiyordu ben adet 27 aralıkta test yaptım akşamdı negatif cıktı hala adet olmadım ve endişeliyim sizce ikinci testi ne zaman yapmaliyim kaç gün daha beklemeliyim??
Inşallah canım benim çok istiyoruz olmasını allah herkesin gönlüne göre versin inşallahCanım belki geç döllenmedir kırmızıyı görmeden hala umut vardırbir de sabah ilk idrarınla yap testi bir kaç gün daha bekle insaallah güzel sonuçlar alırsın
Bir-kac gün sonra ilk idrarla deneyeceğim inşallah adet olmam..Sabah ilk idrarla yapılması gerekiyor.
Kendini çok dinleme herşeyin hayirlisı olsun canım bekle sadece sonra tekrarla testiniInşallah canım benim çok istiyoruz olmasını allah herkesin gönlüne göre versin inşallahAdet olacakmışım gibi bir his var içimde karışık duygular icerisindeyim anlamadım valla ya kaç gün daha beklemeliyim sizce?
3 gün daha durup idrartesti yapacağım yine çıkmazsa bisey kan vereceğimKimyasal ise çok sürmez zaten adet olursun bir kaç gün daha bekle canım ama hatta yine kan ver değerine bak düşmeye başlamıştır belki de
Öyle yapacam canım aynen herşeyin hayırlısı tabikideKendini çok dinleme herşeyin hayirlisı olsun canım bekle sadece sonra tekrarla testini
Az önceki yorumu diğer konuya yazacaktım senin konuya yazmışım yanlışlıkla nasıl oldu anlamadımÖyle yapacam canım aynen herşeyin hayırlısı tabikide
Yani bende şaşırdım korkuttn ya beniAz önceki yorumu diğer konuya yazacaktım senin konuya yazmışım yanlışlıkla nasıl oldu anlamadımkimyasalsa kanama olur fln yazmışım sende ne diyo bu demiyorsun sonra farkedip degistirdim
Yani bende şaşırdım korkuttn ya beni
Tamam canım Sorun yokkusura bakma bebegım yaa karışıklık oldu yanlış bildirime tıklamışım
Testini tekrarlayınca haber ver güzel haberlerini bekliyorumTamam canım Sorun yok
Tamam canım haber veririmTestini tekrarlayınca haber ver güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba test yaptınızmı acaba merak ettim sonucuTamam canım haber veririm
HamileyimMerhaba test yaptınızmı acaba merak ettim sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?