Adetim gecikti ama test negatif çıkıyor ya da ikinci çizgi dağılıyor

ilayda2211

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
3
1
1
24
Merhaba bi kaç aydır çocuk için uğraşıyoruz eşimle bu ay adetim gecikti şu an 3 gün gecikmiş durumda normalde her ay beklenen tarihten 2-3 gün önce olurum birde test yaptığımda negatif çıkıyor ya da ikinci çizgi çıkıp bi anda dağılıyor emin olamıyorum testi tam olarak kaç gün geciktikten sonra yapmam lazım geç döllenme gibi durumlarda negatif olabiliyor dediler eğer geç döllenmeyse de ne zaman test yapmam gerektiğini bilmiyorum deneyimleri olanlar yardımcı olabilir mi

Normalde doktorlar her ihtimale karşı adet 1 hafta geçtikten sonra test yapılmasını öneriyor beklemek istemiyorum diyorsanız yarın bi sağlıkocağında kan verin varsa en net kanda çıkar

Çok teşekkür ederim peki şu an kan versem kanda net sonuç çıkar mı yanılma payı olabilir mi

He birde ben ilişkiden 2 gün sonra normal bir şekilde regl oldum

Merhaba canm
Adetin bir hafta gecikmesi normal ama bir hafta sonra yapılan gebelik testleri doğru sonuç verir ama erken yapılan testler yanilta bilir bu her nekadar erken gebelik testi olsa bile ama senin endogru yapacağın şey kan testi olacaktır umarım hamilesindir mutlu haberlerini biran önce alırsınız

Yalnız arkadaşlar geç döllenme öyle her ilişkiye girdikten sonra olabilecek bir şey değil sperm kadın vücudunda 5 gün yaşayabiliyor yani buda demek oluyor ki normalde en geç 5 günlük bir süreç içerisinde döllenme gerçekleşiyor eğer ki siz adet olma tarihinize yakın bir tarihte mesela diyelim ki 25'inde adet olacaksınız 20-21'i gibi ilişkiye girdiniz sonrasında adet oldunuz veyahutta olmadınız o süreçte döllenme gerçekleşemiyor ve genelde gebelik oluşmuyor zaten geç döllenme denen şey tamamen adet döneminiz ile bağlantılı eğer adet gününüzden önce ilişki durumunuz olmadıysa problem edecek bir şey yok demektir bu arada bildiğim kadarıyla geç döllenme denen şey en fazla 10 gün sürüyor diye biliyorum yani ilişkiden 2 hafta 3 hafta sonra gidip kan testi yaptırsanız kesin sonuç verecektir kan testi yaptırmak istemiyorsanızda 4. haftanın sonunda gebelik testi yapın kendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…