gecen ay 9unda hastalandim. her ay 2 3 gun atıyor. buay hastalanmadim ama kasiklarimda agri var sanki hastalancam gibi ama olmuyorum.
Bende aynen öyleyim şuan 2 gün geçti ama adet olcak gibiyim ama hiçbişey yok akıntk var sadece hamile olabilirmiyim napsam bilemedimşuanda aynı durumdayım merak ettim sonucunz nedir?
Bende aynen öyleyim şuan 2 gün geçti ama adet olcak gibiyim ama hiçbişey yok akıntk var sadece hamile olabilirmiyim napsam bilemedim
şuanda aynı durumdayım merak ettim sonucunz nedir?
Bende aynen öyleyim şuan 2 gün geçti ama adet olcak gibiyim ama hiçbişey yok akıntk var sadece hamile olabilirmiyim napsam bilemedim
Umutlandirmak istemem ama ben adetime 2 gun kala itibariyle adet gb sanci cekmeye baslamistim silik cizgiyi gordukten sonra bile devam etmişti hatta bat gelene kadar cok telaş yapmistim adet olcam die ama olmadim hala da kasik agrilarim oluo hatta
Ayy bende umutlanmak istemiyorum ama belirtiler hep aynı bende adet olcam diye korkuyorum ama hiçbişey yok sol kasığımda çok ağrıyo inşallah bizde o çizgiyi görürüz :))Umutlandirmak istemem ama ben adetime 2 gun kala itibariyle adet gb sanci cekmeye baslamistim silik cizgiyi gordukten sonra bile devam etmişti hatta bat gelene kadar cok telaş yapmistim adet olcam die ama olmadim hala da kasik agrilarim oluo hatta
Onun disinda hicbi belirtim yoktu göğüs ağrısı adet oncesi gibiydi asil belirtiler bat geçtikten sonra basladi zaten göğüs agrim o zaman farklikasmaya başlamıştı bide bat oncesi akintim vardi o kadarBaşka ne belirtileriniz vardi
Insallah canım. Bazıları adet sancisindan ayirabildiini soluo ama ben pek bi fark hissetmemistmAyy bende umutlanmak istemiyorum ama belirtiler hep aynı bende adet olcam diye korkuyorum ama hiçbişey yok sol kasığımda çok ağrıyo inşallah bizde o çizgiyi görürüz :))
Akıntım oldu demişsinizya nasıl bi akıntıydı bendede şuan akıntı var adet oldum sanıyorum gidiyorum sarımsı bi akıntı hepInsallah canım. Bazıları adet sancisindan ayirabildiini soluo ama ben pek bi fark hissetmemistm
Aynen öyle adet oldum saniodm ama sadece akinti oluodu. Kokusuz su gbAkıntım oldu demişsinizya nasıl bi akıntıydı bendede şuan akıntı var adet oldum sanıyorum gidiyorum sarımsı bi akıntı hep
Ay iyice umutlandım hayırlısı neyse o olsun inşallah her ikisinede hazırım artık :)Aynen öyle adet oldum saniodm ama sadece akinti oluodu. Kokusuz su gb
En onemlisi o zaten hakkinda hayirlisi neyse o olsun canim :)Ay iyice umutlandım hayırlısı neyse o olsun inşallah her ikisinede hazırım artık :)