adetim gecikti ama sanki adet olucakmışim gibi kasıklarım ağrıyor.hamile olabilirmiyim??

bgmilhm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
7
0
34
gecen ay 9unda hastalandim. her ay 2 3 gun atıyor. buay hastalanmadim ama kasiklarimda agri var sanki hastalancam gibi ama olmuyorum.

şuanda aynı durumdayım merak ettim sonucunz nedir?

Bende aynen öyleyim şuan 2 gün geçti ama adet olcak gibiyim ama hiçbişey yok akıntk var sadece hamile olabilirmiyim napsam bilemedim:110:

Umutlandirmak istemem ama ben adetime 2 gun kala itibariyle adet gb sanci cekmeye baslamistim silik cizgiyi gordukten sonra bile devam etmişti hatta bat gelene kadar cok telaş yapmistim adet olcam die ama olmadim hala da kasik agrilarim oluo hatta

Umutlandirmak istemem ama ben adetime 2 gun kala itibariyle adet gb sanci cekmeye baslamistim silik cizgiyi gordukten sonra bile devam etmişti hatta bat gelene kadar cok telaş yapmistim adet olcam die ama olmadim hala da kasik agrilarim oluo hatta

Başka ne belirtileriniz vardi

Ayy bende umutlanmak istemiyorum ama belirtiler hep aynı bende adet olcam diye korkuyorum ama hiçbişey yok sol kasığımda çok ağrıyo inşallah bizde o çizgiyi görürüz :))

X