- Konu Sahibi papatyadiyari
-
Sen iki gun snra tekrr bakir cnm hmile olbilirsinArkadaşlar benimde adetin gecikti 10 günden fazla oldu geceli evde test yaptim pozitif cikti ama dun akşam kan testi yaptirdim negatif anlamadim daha önce böyle birşey yasamadim 11 aylik bebegim var sürpriz oldu bu durum banada doktorumda izinde ulasamadim salı günü gelicrkmis ne yapacam ne dusunecem bilmiyorum hamile olabilir miyim sizce
Hmilesin belkide cnm yarin yada birgun e tekrar kn testi yaptir yukselipsa vardirBenım de adetım ıkı gun gecıktı normalde adetım duzenlıdır be olmadan ıkı uc gun once lekelenme İle baslar su an da hıcbır lekelenme yok bugun kan testi yaptırdım 1.20cıktı benım yumurtlama On bır gun onceydı tuttuysa bıle henuz On bır gun gectı kanda o yuzden cıkmamıs olabılır mı
Valla eğrr hamile isen bende hamileyim. Çünkü adet gecikti idrar silik çizgi kan 2. Benimde yarın belli olcak. Haber at olurmu... rabbim inşallah nasip eder....Merhaba kızlar 20 senedir çocuğum olmuyor 20 sene önce bir düşük yaptım bir dahada hamile kalamadim geçen doktora gittim çocuk için 2 hafta sonra gel yumurtaya bakalım dedi gittim ultrasonla baktı ve hayretler içinde Rahimde kese var gebelik dedi ama ben 5 aralık 2014/10 ocak 2015 adet oldum kanda baktık negatif doktor bir hafta sonra gel dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum böyle bir durum yaşayan varmı hamilelik belirtiside yok sadece akşam üstu müthiş bir halsizlik
Sanada canım.... evlat hasretin son bulur.... sabırsıxlıkla bekliyotjm olumlu sonuçlarınıMerhaba kızlar 20 senedir çocuğum olmuyor 20 sene önce bir düşük yaptım bir dahada hamile kalamadim geçen doktora gittim çocuk için 2 hafta sonra gel yumurtaya bakalım dedi gittim ultrasonla baktı ve hayretler içinde Rahimde kese var gebelik dedi ama ben 5 aralık 2014/10 ocak 2015 adet oldum kanda baktık negatif doktor bir hafta sonra gel dedi şimdi sabırsızlıkla bekliyorum böyle bir durum yaşayan varmı hamilelik belirtiside yok sadece akşam üstu müthiş bir halsizlik
inşallah olumlu olumsuz haber vericem canımSanada canım.... evlat hasretin son bulur.... sabırsıxlıkla bekliyotjm olumlu sonuçlarını
inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorumValla eğrr hamile isen bende hamileyim. Çünkü adet gecikti idrar silik çizgi kan 2. Benimde yarın belli olcak. Haber at olurmu... rabbim inşallah nasip eder....
Allah yüzümuzu guldursun saglikli hayirli evlatlar nasio etsin inşallahAllah razı olsun canım inşaallah yüzüm Güler Rabbim herseyin hayırlısını versin
Doktora gidersen sonucu bekliyorum 6 gün geçti negatif kanda idrardaKesin devam edicem yazmaya çünkü bu konuda çok konuda akılda soru kalıyor. Hem diğer arkadaşlara yardım olur. Sağol canım desteğin için... sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
Canım benim adetim gecikmiş... gebelik uok malesefDoktora gidersen sonucu bekliyorum 6 gün geçti negatif kanda idrarda
Bendede yok idrar tahlili aldim yaptım. Ama yarın kan yaptircam tekrsr ♥ adet olsam bile acaba hamile miyim diyorum hahahaCanım benim adetim gecikmiş... gebelik uok malesef(
Bendede yok kist var adet olunca bakalım dedi yine hayal kırıklığıBendede yok idrar tahlili aldim yaptım. Ama yarın kan yaptircam tekrsr ♥ adet olsam bile acaba hamile miyim diyorum hahaha
Canım. B e n soğan kürüne başlıcam. Eşimede keçiboynuzu... forumda var bir çok başlıkta...Bendede yok kist var adet olunca bakalım dedi yine hayal kırıklığı
Bende yapayım canım doktor adet olmayı bekle 7.gunu gel dedi ama çocuk gibi kese var anlamadım gitti Rabbim yardımcımız olsunCanım. B e n soğan kürüne başlıcam. Eşimede keçiboynuzu... forumda var bir çok başlıkta...
Bende de yok adet oldum 7.gün şimdi adetin 5.günu klomene baslicam allah nawip ederseBendede yok kist var adet olunca bakalım dedi yine hayal kırıklığı
Hayirlisi canım benim iyi haberlerini bekliyoruzBende de yok adet oldum 7.gün şimdi adetin 5.günu klomene baslicam allah nawip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?