- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
- Konu Sahibi papatyadiyari
-
Canım adetim 4 gün geçmiş ve en son ilişkş 5nde, garip durum bilmiyorum pazartesiyi beklşyorumHamile olabilirsin beklemekten başka yapacağım bisey yok canım bir hafta sonra falan yine kanda baktir artış varmı diye benim konuma bakabilirsin
Moralini bozmak istemem. Muhtemelen yumurtlaman gecikmiştir. Benim böyle 15 gün geciktiği olmuştur.Canım adetim 4 gün geçmiş ve en son ilişkş 5nde, garip durum bilmiyorum pazartesiyi beklşyorum
Canım sende beta hcgne bakmışmıydın..Moralini bozmak istemem. Muhtemelen yumurtlaman gecikmiştir. Benim böyle 15 gün geciktiği olmuştur.
Benimde çok enteresandı adetin 10 gün geçince değerim 8 çıktı su an bebeğim saglikli hamdolsun inşallah seninde bebisin seninledir sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimizeCanım adetim 4 gün geçmiş ve en son ilişkş 5nde, garip durum bilmiyorum pazartesiyi beklşyorum
Evet hemde 2 kere .Canım sende beta hcgne bakmışmıydın..
Cnm foto yuklesene varsa bide biz bakqlim gebe olqbilrsinKimse yok mu? Bugün idrarda baktım. Siliktende silik ikinci bir çizgi vardı.... bence ben deliriyorum...
Cnm foto yuklesene varsa bide biz bakqlim gebe olqbilrsin
Tebrikler cnm hamilesin bnde gordum sanki bnimde boleydi umarim yanilmiorumdur tebrikler hayirli olsun ama ikinci varr cizgiden gordummm ama bayaaaa bi yeniii belli belirsiz sen pqzartesi tekrarla birazdaha belirgin cikarsa kan testini tekrar yaptirBen çok ailik bir çizgi gördüm umarım sizde görebilirsinizde ben kafadan uydurmuyorumdur((
Anliprum cmm zaten korunmuosan hangi gun olursa olsun tutan tutmustur zqten gebeligin yumurtanin dollenmesi tutmasi 10gunu bulur supheli iliskiden onbes gun gecmesi grekio idrarda gozukmesi icin kafana takma normal bence zaten gebelik hic yoksa landa deger 0.00 cikio gecikmede olsa dahi ama seninki iki ckmis demekki yukselio sen pztsi tekrarla testi bqna haber et cnm merak ederimAma canım sorun ne biliyormusun bundan bir önceki gğn beta hcgem iki idi. Daha bir garibi benim en son ilişkim ocak 4 de. Nasıl bir seyrediştir bu. Korkuyorum başka bişey çıkıcak diye. Kist, dışgebelik falan
Anliprum cmm zaten korunmuosan hangi gun olursa olsun tutan tutmustur zqten gebeligin yumurtanin dollenmesi tutmasi 10gunu bulur supheli iliskiden onbes gun gecmesi grekio idrarda gozukmesi icin kafana takma normal bence zaten gebelik hic yoksa landa deger 0.00 cikio gecikmede olsa dahi ama seninki iki ckmis demekki yukselio sen pztsi tekrarla testi bqna haber et cnm merak ederim
rica ederm ne demek cnm herzaman..Kesin devam edicem yazmaya çünkü bu konuda çok konuda akılda soru kalıyor. Hem diğer arkadaşlara yardım olur. Sağol canım desteğin için... sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?