adetim gecikti ! acil yardım !

boşalma olmadı onu söylemeyi unutmuşum. en fazla zevk suyu. ileriye hiç gitmediğimiz için korunmayı düşünmedik açıkçası:KK43:
Valla ben binde bir ihtimal bile olsa zevk suyu ile hamile kalınabileceğini duymuştum.milyonda bir ihtimal bile olda bu korkuyla her ay yaşanmaz.istersen tamamen ilişkiye girin bu kimseyi bağlamaz ama sıkı güvenlik önlemi alın ki stres yaşama

Valla ben binde bir ihtimal bile olsa zevk suyu ile hamile kalınabileceğini duymuştum.milyonda bir ihtimal bile olda bu korkuyla her ay yaşanmaz.istersen tamamen ilişkiye girin bu kimseyi bağlamaz ama sıkı güvenlik önlemi alın ki stres yaşama
İlişki olmamış pardon valla canım okadar kolay hamile kalınsaydı ohooooo

Burdaki ayni icerik farkli sahislarla acilan onyuzbirmilyonuncu konu hala bu soru soruluo, saka gbi!
Arkadasim biz hamilesin ya da diilsin desek aa tamam ozmn diyip hayatina devam edebilecek misin?
Burdan ne bilsin millet senin rahminde olup biteni?
Cidden kk ya bi ultrason cihazi sart:KK51:

Ah şu kızlığım kocama kalsıncılar nasıl panikliyorlar surtunmeden dahi sonra erkek ani bi hareket ile tam ilişkiye girse tecavüz etti bana oluyor gerçekten hamile kalanlar da çocuk aldırma derdine düşüyor kadını erkeği geçtim o bebiş lerin suçu ne acaba ? :(

değilsindir bence stresten olmuyorsun içinde çok şüphe varsa bunu buraya sorma test yaptır derim biz nerden bilelim senin içini:KK53:

bir çubuğa çiş yapmak bu kadar mı zor?

Stres ve mevsim geçişi etken, ama korun, bugün sürtünürsün yarın değdirirsin şeytan doldurur

Bakire değilsiniz. Bakire cinsellik yaşamamış insan demektir. Öyle ya da böyle yaşamışsınız siz.
Vajinanızın içine meni bulaşmadıysa hamile olma ihtimaliniz %0. G.tten hamile kalan yok bugüne kadar.

Burdaki ayni icerik farkli sahislarla acilan onyuzbirmilyonuncu konu hala bu soru soruluo, saka gbi!
Arkadasim biz hamilesin ya da diilsin desek aa tamam ozmn diyip hayatina devam edebilecek misin?
Burdan ne bilsin millet senin rahminde olup biteni?
Cidden kk ya bi ultrason cihazi sart:KK51:

boşalma olduysa ustune fırlama bir sperm koştur koştur buldugu ilk delikten epey bir yol kat edip hedefe varmış olabilir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yani bir harikasınız :KK70::KK70::KK70:

Git eczaneden bi test al evde yapma aileden biri görür dısarıda bi yerde yap.bide ilişkiye girmeden hamile kalman%1 neredeyse ama bu ihtimal bile yeter.nikahsız böyle seyler yapmakta sana yakışmaz seytan a uyma

Back