- 10 Ağustos 2015
- 1.113
- 2.152
- 133
- 47
- Konu Sahibi filtrekahve00
Neden derhal test yapmıyor sunuz ki stres vücut ısısını arttırır ve gecikmeye sebep olabilir ki diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sınav haftam.. hala bir ümit bekliyorum olmasını. ama orda çift çizgiyi görürsem bir süre kendime gelemem diye erteliyorum.bu benim için çok zor..
her ayrıntıyı anlamış ne demek anlayamadım? fake değilim gerçekten böyle bir sıkıntının içindeyimFake olabilir kızlar ya ne testi
Her ayrıntıyı anlamış, iğrenç bence
Ve akla yatmıyor ne bebeği bu durumda
bilmiyorum stresten mi ama ani kalp çarpıntılarım ve titremeler geliyor bir anda. son bir iki gündür olmadı sadece. test yapacağım bir iki gün içinde..Neden derhal test yapmıyor sunuz ki stres vücut ısısını arttırır ve gecikmeye sebep olabilir ki diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. ..
herkese merhaba.günlerdir kendimi yiyip bitirdim ve bi çare buraya sormayı düşündüm. bekarım. hamilelikten korkuyorum. net olsun diye size bazı tarihler vereceğim. 1 şubatta adet oldum. 21 şubatta erkek arkadasımla birlikte olduk ama ilişki olmadı.bakireyim.sadece sürtünme oldu hatta o da arkadan. 2 martta adet oldum. 4-5 gün sürdü her zamankinden biraz erken bitti.ama yerleşme kanaması gibi değildi araştırmalarıma göre.her zamanki yoğunlukta oldum. bugün 8nisan hala adet olmadım.sizce öyle bir durum söz konusu mudur? test yapmaya bile korkuyorum.lütfen yardım edin...
bazı şeyleri açık açık yazmadan nasıl derdimi anlatabilirim? ben de memnun değilim bu durumdan gerçekten..fakat zor durumdayımFake olabilir kızlar ya ne testi
Her ayrıntıyı anlatmış, iğrenç bence
Ve akla yatmıyor ne bebeği bu durumda
"bugün sürtünürsün yarın değdirirsin şeytan doldurur" yarıldımmmmStres ve mevsim geçişi etken, ama korun, bugün sürtünürsün yarın değdirirsin şeytan doldurur
Bakire değilsiniz. Bakire cinsellik yaşamamış insan demektir. Öyle ya da böyle yaşamışsınız siz.
Vajinanızın içine meni bulaşmadıysa hamile olma ihtimaliniz %0. G.tten hamile kalan yok bugüne kadar.