adetim gecikti ! acil yardım !

Neden derhal test yapmıyor sunuz ki stres vücut ısısını arttırır ve gecikmeye sebep olabilir ki diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. ..

Fake olabilir kızlar ya ne testi
Her ayrıntıyı anlatmış, iğrenç bence
Ve akla yatmıyor ne bebeği bu durumda

bu arada bu ay ben dahil birçok kadından adet gecikmesi şikayeti duydum, ani hava değişimi etkiledi sanırım.

Ben anal seks yapıp ama hemen hamile kalan kimse görmedim.
Ki bana hamilelikten çok yaşadığınız ilişki ve oda arkadan demeniz daha irite geldi

[QUOTE="filtrekahve00, post: 45974023, member: 751804] erkek arkadasımla birlikte olduk ama ilişki olmadı.bakireyim.sadece sürtünme oldu hatta o da arkadan...[/QUOTE]
Birlikte olduk ama iliski olmadi:KK70: bakireyim. Birde arkadan surttu ve hamile miyim:KK70::KK70::KK70: acaba arkadan hamile kalmayi becerebilen bir kadin var mi yeryuzunde.

Neden derhal test yapmıyor sunuz ki stres vücut ısısını arttırır ve gecikmeye sebep olabilir ki diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum. ..
bilmiyorum stresten mi ama ani kalp çarpıntılarım ve titremeler geliyor bir anda. son bir iki gündür olmadı sadece. test yapacağım bir iki gün içinde..

herkese merhaba.günlerdir kendimi yiyip bitirdim ve bi çare buraya sormayı düşündüm. bekarım. hamilelikten korkuyorum. net olsun diye size bazı tarihler vereceğim. 1 şubatta adet oldum. 21 şubatta erkek arkadasımla birlikte olduk ama ilişki olmadı.bakireyim.sadece sürtünme oldu hatta o da arkadan. 2 martta adet oldum. 4-5 gün sürdü her zamankinden biraz erken bitti.ama yerleşme kanaması gibi değildi araştırmalarıma göre.her zamanki yoğunlukta oldum. bugün 8nisan hala adet olmadım.sizce öyle bir durum söz konusu mudur? test yapmaya bile korkuyorum.lütfen yardım edin...

yapiyorsaniz su isi dogru duzgun korunarak yapin, yapmayacaksanizda sacma sapoan islere girisip kendinizi rezil etmeyin buralarda..

Stres ve mevsim geçişi etken, ama korun, bugün sürtünürsün yarın değdirirsin şeytan doldurur

Ya kardesim bakireyim sozunu de demeseydin de olurmus sen o bakireliyi niye koruyorsun sora bilirmiyim? Kaldiki hamile olamazsin o sekilde millet normal yoldan olamiyor sen arkadan nasil olacaksin

değilsindir
sitresten yada hava değişimden
net olsun diyorsan eczaneden test alıp yapabilirsin

Back