- 8 Nisan 2016
- 41
- 9
- 86
- 29
- Konu Sahibi filtrekahve00
-
18 dakika sonra mesaim bitiyor,ben yapayım mı senin yerine testi?herkese merhaba.günlerdir kendimi yiyip bitirdim ve bi çare buraya sormayı düşündüm. bekarım. hamilelikten korkuyorum. net olsun diye size bazı tarihler vereceğim. 1 şubatta adet oldum. 21 şubatta erkek arkadasımla birlikte olduk ama ilişki olmadı.bakireyim.sadece sürtünme oldu hatta o da arkadan. 2 martta adet oldum. 4-5 gün sürdü her zamankinden biraz erken bitti.ama yerleşme kanaması gibi değildi araştırmalarıma göre.her zamanki yoğunlukta oldum. bugün 8nisan hala adet olmadım.sizce öyle bir durum söz konusu mudur? test yapmaya bile korkuyorum.lütfen yardım edin...
fakat martın 2'sinde adet oldumBence test yapın gecikmiş gerçekten ayrıca bakire de hamile kalınabilir bu mümkün. .
Bu mumkun tabi ama martta adet olmuş 4 5 gun surmuşBence test yapın gecikmiş gerçekten ayrıca bakire de hamile kalınabilir bu mümkün. .
billiyorum günlerdir kafayı yedim başta stres yapmamaya calıştım fakat geciktikçe korkuyorumYahu şubatta yaşamışsın ilişkiyi martta adet olmuşsun, üstelik ilişkiye girmemişsin sorunun ne?
Stress mevsim değişikliğibilliyorum günlerdir kafayı yedim başta stres yapmamaya calıştım fakat geciktikçe korkuyorum
sınav haftam.. hala bir ümit bekliyorum olmasını. ama orda çift çizgiyi görürsem bir süre kendime gelemem diye erteliyorum.bu benim için çok zor..bir çubuğa çiş yapmak bu kadar mı zor?
bir çubuğa çiş yapmak bu kadar mı zor?
fakat martın 2'sinde adet oldum
boşalma olmadı onu söylemeyi unutmuşum. en fazla zevk suyu. ileriye hiç gitmediğimiz için korunmayı düşünmedik açıkçasıCanım hamile deilsin ama bu gidişle kalırsın.her ay bu korkuyu yaşamak yerine daha güzel tedbirler alsanız...
sınav haftam.. hala bir ümit bekliyorum olmasını. ama orda çift çizgiyi görürsem bir süre kendime gelemem diye erteliyorum.bu benim için çok zor..[/QUOTEb
Bu şekilde daha çok kafana takılacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?