Geciktiyseniz test yaptin. Yazdiginiz belirtilere kimse hamilelik var ya da yok diyemez.Kimsecikler yokmuuuuu
Dü kan testi ile negatif çıktı ama gecikme durumunu da ilkez yaşıyorumGeciktiyseniz test yaptin. Yazdiginiz belirtilere kimse hamilelik var ya da yok diyemez.
Kan testi negatif ciktiysa negatiftir. Ilk kez yasiyorsaniz hormonal bir sey vardir.Dü kan testi ile negatif çıktı ama gecikme durumunu da ilkez yaşıyorum
Umarım yoktur hormon testleri de normal çıltı em son kimyasal yaşadım acaba etkisi var mıdırKan testi negatif ciktiysa negatiftir. Ilk kez yasiyorsaniz hormonal bir sey vardir.
Bellide çok fazla bebek düşündüm bu ay onla yatıp onla kalktım ondandır belki teşekkür ederimPsikolojikdir canım belki bende ilk denemede hiç şaşmayan adetim 10 gün gecikmisti
Adetin yaklasirkn gogusun agrirmiydi24 eylül sat 22 . 23ekim en geç bat olması gerekirken adet gecikmesi yaşıyorum hiç şaşmaz en fazla 2 gün belki kan testi negatif son ilişkimin üstünden 10 gün geçti belirti bile yok çok çok az bel ağrısı geç yumurtlama oldu ise şimdiye çıkması gerekmezmıydı çalışıyorum ben eve gittiğimde afedersiniz çamaşırımda pütür pütür akınti gibi bir şey var akıntımın geldiğini hissetmiyorum bile buna benzer durumu yaşayan var mı ?
EVEt hiç şaşmazdı üzerine uzanmazdım bile ama şimdi tık yokAdetin yaklasirkn gogusun agrirmiydi
Bnimde oyle smdi yeni yeni bugun basladi gogus agrim olucam bugun yarinEVEt hiç şaşmazdı üzerine uzanmazdım bile ama şimdi tık yok
Kaç günlük gecikmem vardı canımBnimde oyle smdi yeni yeni bugun basladi gogus agrim olucam bugun yarin
3 4 gun falan sjmdj yine test yaptim yin negatifKaç günlük gecikmem vardı canım
kimyasaldan sonra gecikme olur zatenUmarım yoktur hormon testleri de normal çıltı em son kimyasal yaşadım acaba etkisi var mıdır
Yaaa az önce ben de oldum sandım ama normal adet dönemimden önce olan süt gibi akıntım oldu3 4 gun falan sjmdj yine test yaptim yin negatif
kimyasaldan sonra gecikme olur zaten
normal bende kimyasal gecirmistim gecikme olmustu sonraki ayNormal mi yani kimyasalımda zaten adet olmam gereken gün olmuştum yani adetim hiç gecikmeden kimyasal gebelik yaşadım
NE kadar gecikme oldu ve hamile kaldınız mınormal bende kimyasal gecirmistim gecikme olmustu sonraki ay
3-4 gun gecikmisti sanirim ama kisiden kisiye degisiyor 15 gun gecikende var su an hamileyim 2 ay sonra tekrar hamile kaldimNE kadar gecikme oldu ve hamile kaldınız mı
Ya hayırlı olsun çok tebrik ederim darısı başıma inşllah 7aulık evliyim ve ve geçen ay malesef kimyasal ile sonuçlandı kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay olur diyorlar umarım öyle olur3-4 gun gecikmisti sanirim ama kisiden kisiye degisiyor 15 gun gecikende var su an hamileyim 2 ay sonra tekrar hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?