• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim gecikmezdi:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pisik2521

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
558
En iyi cevaplar
1
192
18
35
24 eylül sat 22 . 23ekim en geç bat olması gerekirken adet gecikmesi yaşıyorum hiç şaşmaz en fazla 2 gün belki kan testi negatif son ilişkimin üstünden 10 gün geçti belirti bile yok çok çok az bel ağrısı geç yumurtlama oldu ise şimdiye çıkması gerekmezmıydı çalışıyorum ben eve gittiğimde afedersiniz çamaşırımda pütür pütür akınti gibi bir şey var akıntımın geldiğini hissetmiyorum bile buna benzer durumu yaşayan var mı ?

Psikolojikdir canım belki bende ilk denemede hiç şaşmayan adetim 10 gün gecikmisti

24 eylül sat 22 . 23ekim en geç bat olması gerekirken adet gecikmesi yaşıyorum hiç şaşmaz en fazla 2 gün belki kan testi negatif son ilişkimin üstünden 10 gün geçti belirti bile yok çok çok az bel ağrısı geç yumurtlama oldu ise şimdiye çıkması gerekmezmıydı çalışıyorum ben eve gittiğimde afedersiniz çamaşırımda pütür pütür akınti gibi bir şey var akıntımın geldiğini hissetmiyorum bile buna benzer durumu yaşayan var mı ?
Adetin yaklasirkn gogusun agrirmiydi

Normal mi yani kimyasalımda zaten adet olmam gereken gün olmuştum yani adetim hiç gecikmeden kimyasal gebelik yaşadım
normal bende kimyasal gecirmistim gecikme olmustu sonraki ay

NE kadar gecikme oldu ve hamile kaldınız mı
3-4 gun gecikmisti sanirim ama kisiden kisiye degisiyor 15 gun gecikende var su an hamileyim 2 ay sonra tekrar hamile kaldim

3-4 gun gecikmisti sanirim ama kisiden kisiye degisiyor 15 gun gecikende var su an hamileyim 2 ay sonra tekrar hamile kaldim
Ya hayırlı olsun çok tebrik ederim darısı başıma inşllah 7aulık evliyim ve ve geçen ay malesef kimyasal ile sonuçlandı kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay olur diyorlar umarım öyle olur🙏

Back
X