- 10 Nisan 2013
- 313
- 319
- 158
canım ya netten aldığım testler daha bana ulaşmadı kargoyla bende eczaneye uğrayıp ucuz bir test aldım. yapsammı ? çok korkuyırumm
canım bence yap.. nasıl dayanıyorsun ama bnada haber ver :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya netten aldığım testler daha bana ulaşmadı kargoyla bende eczaneye uğrayıp ucuz bir test aldım. yapsammı ? çok korkuyırumm
canım bence yap.. nasıl dayanıyorsun ama bnada haber ver :)
canım yaptım ama sakarlığımdan kaba boşalmadan idrar yapılırken damlatmaya çalıştım ve sonuç çıkan yere geldi ve idrar testi usülüne uygun yapamadım. sanki ilk defa yapıyorumda başarısız oldu. ne negatif ne pozitif renk ilerlemedi bile. şapşallığın böylesi :) artık para da çöpe gitti hayallerde :) neyse kargo gelince onlardan yapıcam.
:)))) yok artık :)) ben olsam sinir olurdum.. netten sipariş veriyon sonra gelmesine dayanamayıp eczaneye gidiyon o da boşa gidiyor :) neyse vardır bunda da bi hayır
utanıyorum artık eczaneye gitmeye. dün aldım bugün bidaha alamazdım. stresliyim ,çokk fzla.
canım benimki de maalesef 6 gün gecikmeli geldi. bende biran ümitlenmiştim hiç bu kadar gecikmemişti bir anlam veremedim. hayırlısı artık
kızlar siz mayıstan beri korunmuyorsunuz biz 4.5 yıldır korunmuyoruz ,ve iistiyoruz ama olmuyor. dr. gittik önemli bir sorun yok dedi. sadece eşimde sperm sayı ve hareketinde azlık çıktı. o da sürekli değişiklik gösterebiliyormuş. isterseniz tüp bebek yapabilirsiniz dediler de biz şimdilik düşünmüyoruz tüp bebek hayırlısı artık. ama artık ilk zamanki hevesim kalmadı. nasip kısmet bekliyoruz bakalım...