merhaba kızlar bu ay 27 sinde olmam lazımdı.adetim 5 gün geçti bu sabah test yaptım negatif çıktı.hamile değilim diye çok üzüldüm.ne yapmalıyım hala bişey yok.kan testi mi yaptırsam beklesemmi.11-12 si gibi denedik acaba döllenme geç olduğundan mı negatif çıkıyo hamile değilmiyim
online doktora sor diye bir yer var ona sordum döllenme geç olabilir bu durumda test negatif çıkabilir ayın 4 ü gibi testi tekrarla dedi.idrar yine negatif çıkarsa kan testine git dedi.kimi zaman kan negatif bile çıkabiliyomuş.kan testini bile tekrar etmek gerekebilirmiş.kimi insanlarda bebeğin varlığı geç belli oluyormuş.öle dedi ben de 4 üne dek bekleyeceğim.inşallah rabbim tüm bebiş isteyenlerin yüzüne güler.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım eşimde azospermi var hiç sperm çıkışı yok ama tedavi görüyor normalde adetim hep düzenlidir 26-27 günde bir olurum bugün 37 gün oldu hala olmadım geçen ay iltihaplanma nedeniyle vaji-hex kullanmıştım şu an her an adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım var bacaklarımda hafif ağrıyor test yaptı 4 gün önce negatif çıkmıştı hamile olabilirmiyim değilse neden adet olmadım acaba cevaplarsanız çok sevinirim
Bnde hamileyim qaliba arkadaslar. adetim qecikti... :S ya buqun olcam yada sabah kalkınca olmuş olcam bilmiorm ( ağzıma midemden acı tat qeliyo kusckmıs qbi oluyorum midem bulanıyoo hic midem bulanmazdı benim, baş ağrısıda cok var.
" dün boyun ağrısıyla uyandım buqunde bel ağrısıyla . göğüs ağrısı yok kasık ağrısı yok. ilişkiye qirdğim qün 13 ekimdi yumurtlama dönemime denk qelioo :s hamileysem 3 haftlık galiba offf . qecen ayda tam 31 inde olmuştum. norlevo kullanmıştım adet gnümü ileriye atmıştı. acaba hep bu tarhtemi devam etcek. sıkıntı yapmıyorumdur inşallah. =(
arkadaşlar canım çok sıkkın adetim 13 gün geçti kesin hamileyim diyordum kasık ağrılarım vardı . Daha öncede 2 bebek kaybettim ikiside 2 aylıkken karnımda öldü. aynı böle ağrılar yaşamıştım hamile olduğumu öğrenmeden önce gene hamileyim diye sevindim fakat 13 gün sonra bugün hasta oldum çok üzgünüm acaba hemen düştü ve adetmi başladı lütfen bişey söleyin
yaa benim 10 gün geçti ama kaç tane test yaptıysam negatif ağrılarım oluyor ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi ama bişey yok henüz... nefret ettim artık şu tek çizgiden
yaa benim 10 gün geçti ama kaç tane test yaptıysam negatif ağrılarım oluyor ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi ama bişey yok henüz... nefret ettim artık şu tek çizgiden
aynı durumdayız canım benımde13 gun geçti hala tık yok test yaptım perşembe negatıftı anlamıyorum psikolojikmi geç kalıyo yoksa bışe mı var kı benım adetlerım duzensızdır fazlada takmamaya çalışıyorum ama bılmıyorum ya