adetim geçeli 6 gün testler neden negatif

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
offf beklemek çok zor benim adetlerim çok düzenliydi noldu bu ay bana anlamadım deli gibi bebeğim olsun istiyorum 3.5 senelik evliyim anne olmak için neler yapmadım tüp bebek 4 kere aşılama falan filan evde test yaptım bu sabah kocaman iğrenç tek çizgi ondan önceki günde hep negatif testler p.tesi ye kadar olmazsam kan testi yaptırcam 3 gün önce sabah yatarken kalkarken safra acısu geldi ağzıma dahada bişi yok oruçta tutuyorum eğer hamilelik varsa bişi olur mu değişiklik olarak hep ıslaklık hissediyorum açık sarı akıntım oluyo acaba geç döllenme olabilirmi testler hep negatif ondan mı çıkmaz acaba nolur arkadaşlarım bana yardım edin akıl verin

benimde geçen hafta 3 gün adetim geçti normalinde hiç düzensiz adet olmuyordum sabah testi elime aldım bi baktım ki yeni adet oluyorum testi yaptım maalesef negatif çıktı. sende istersen biran önce kan testi yaptır en azından tereddütte kalmazsın

senin 6 gün gecikmiş yine iyi benim 25 gün gecikti.
ve bu ay kadınlara bi hal oldu gecikio kimi tanıosam.
yakında olursun merak etme.

slm canlar bende aynı sorundan muzdaribim bu yasıma kadar hıç duzensız olmamıştı ama 6 gun gectı belım sureklı agrıyo acık sarı akıntım var kasıklarım cok agrıyo oruç tutuyorum ondandır dıyorum halsızlık ve aşırı uykusuzluk var ne oldugunu anlamıyorum yarın test yapacagım bakalım ne olacak esım g. çekme yontemıyle korunuyordu ben bıraktım ılacları kılo alıyorum dıye işın zor tarafı cok ıstıyoruz ama esim askere yenı gıttı ve ocakta gelcek olursa ılk bebişimiz olacak cok ıstıyoruz ama esımın destegıne de ıhtıyacım var zor bı donem gecırıyorum allah hepımızın yardımcısı olsun

eğerki tüp bebek yada aşılamayı yeni zamanda yaptırdın isen onlarda gecikme yapıyor, umarım geç döllenmedir diyelim

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.benim de adetim hep normal olurdu.çok nadir bir iki günlük gecikmeler yaşardım.bu ay yarın tam 10 gün oluyor gecikme.2 defa idrar testi yaptım.tek çizgi çıktı.bir defada 5.günde kan testi yaptırdım.2,00 çıktı.hamilelik yok dediler.artık korkmaya başladım.doktora gitmeyi düşünüyorum.bilginiz varsa paylaşırsanız srvinirim.

merhaba kizlar bu topigi okuyunca sasirdim gercekten ne kadar cok bu ay geciken varmis bende hayatimda ilk defa bu ay 11 gun geciktim benimki oructaan onceydi ve onunla alakasi yok ama hem heyecenlandim hem korktum testler hep negatif cikinca sorun var sandim galiba psikolojik olarak oluyor hamile kalmayi o kadar cok istiyoruzki vucudumuz bizi kandiriyor biraz

Arkadaşlar Merhaba, bende aranıza yeni katıldım. Bende 2 yıllık evliyim yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ancak gebelik olmuyor. İkimizdede herhangi bir sorun yok. Bir defa klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi vurundum fakat gebelk olmadı. Tekrar doktora gittim ve çatlamış yumurtan var zaten dedi tekrar iğne vurmaya gerek yok dedi fakat bana Progestan hapı yazdı (10 gün için) eğer gebelik oluşumu var ise hücrenin rahime tutunması ve adeti düzenlemesi için yazdı. Gün aşırı ilişki önerdi doktorum. Şimdi de normalde regl olmam gerekiyor ve 2 gün gecikti. Aranızda bu progestan haplarını kullanan ve adeti geciken varmı??

arkadaşlar gerçekten bu ayda birşey var..benimde bugün 4 gün oluyo gecikme.normalde düzenlidir bebek düşünmeye başladığımızdan beri arada 1-2 günlük teklemeler oluyordu.bu seferde beklediğim günden beri kasıklarımda batmalar ve sızı var ve acayip fazla akıntı var bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif..pazartesiyi bekliyorum olmazsam kan testi yaptırcam..inş hepimiz en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize..

kızlar bu ay benimde 2.denemem.en son 1 ağustosta adet oldum.genelde.25-27 günde bir olurum bugün 28 hala bişey yok.4-5 gündür karnımda ağrı vardı adet olcka gibi.bugün o da geçti.2 gün önce kan testi yaptırdım negatif.0.1 den küçük yni o kadar negetif)ama hala tık yok.27 yaşındayım.hayatımda adetimin geciktiğini bilmem e kan testi de %100 doğru oluyomuş...anlamadım gitti.naapcam ben şimdi.-???????

merhabalar...
benimde 1 hafta adetim gecikmişti.hastaneye gittim idrar testi,kan testi...muayene sonuç negatif çıktı...29.08 de çok rahatsızlandım ve tekrar gittim.muayenede sonuç ''hamileyim'' yani demek istediğim kan testi yaptırdığım ve negatif sonuç aldığım zaman hamileymişim doktorum hamileliğin adetin geciktiği gün bile kan testinde kesin sonuç vericeğini söylemişti,bana regl olmam için ilaçlar vermişti. hamile olduğumu hissediyodum ve bunun için ilaçları kullanmadım...hemde 5 haftalık hamileymişim,ilaçları kullansaydım bebeğimi kaybedecektim...ümitsizliğe kapılmayın...belkide hamile olmadığınızı düşündüğünüz an bile hamilesinizdir...tıpkı benim gibi...tüm bebek isteyenlerin dilekleri gerçek olur inşallah.

bugün 30 ağustos ve ben hala adet olmadım:-((ayın 2-3 üne kadar beklicem ve kan testini yenilicem.gerçekten yazdıkların beni şaşırttı.demek ki kan testide yanlış değerlendirilebiliyomuş....

Hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan...darısı tüm isteyenlerin başına...:ecrin_bebek:
benimde 5 gün geçikmem oldu,kan testi yaptırdım ama negatif çıktı tabi idrar tahlilleride.kuzenimde hamileliğinde kan testi yaptırmış ve negatif sonuç almıştı idrar da pozitif çıkmıştı.ben birde d.k hapı kullanıyordum ilk bıraktığım ay böyle bir durum olmasıda beni şaşırttı normalde düzenlenmesi için verilir d.k hapı.acaba tekrar mı yaptırsam bende kan testi .keşke bende de sonuçlar yanlış çıkmış olsa senin gibi :Saruboceq:
zecrindemir bu durumun neden kaynaklandığını (testlerin neden negatif çıktığını) doktora sordun mu hiç ? bilmiyorumkismile

bende de bu ay 11 gün geçti benimki ara sıra tekler idrar testi yaptım dört kere hepiside negatif silik bile değil olsa çıkar dimi kan vermeye gidecem ama bilemiyorum ne dir bu çektiğimiz senağlamasenağlama

Merhabalar benimde gecikme oldu ilk adetimin 34.günü regl oldum normalde 23.günü oluyodum teste gerk kalmadı tam 34.günü adet oldum adetimin 4.günü hormon tahlili yaptırdım fsh yüksek çıktı bu geciktiriyormuş.Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…