adetlerinin düzensizliği ne peki? kist olduğu zaman da adet düzensizliği oluyor. buna sebep neyse öncelikle ona yönelik tedavi uygulanması gerekmez mi?
yasminden sonra bende de düzensizlik oldu, yumurtalarım tam gelişmiyormuş. iki aydır klomen kullanıyorum ve iki aydır düzenli geliyor. yani hem düzene giriyor hem de gebelik şansın artıyor.
ben kıstımın olduğunu dun ogrendım muayenede adetımde bır ay ayın 23 uyse bır ay 25 bır ay 21 ı oluodum
ondanmıydım acaba
meraba kelebecky.ilgin için cok tesekurler.evet sebebı war tabiki polikistik ower.doktorum war zaten duzenlı gttıgım.aynen benımde tembelmıs gelısmıyormus.ama klomen nasıl duzene sokuyor kı onu anlamadım ben.ben bı yazıda okudum adet duzenıyle ılgısı yoktur dıye
ilk ay insan daha stresli oluyor, kendimden biliyorum :)
yalnız sen tedavi olurken eşin de test yaptırsın.
benim iki aydır yumurtam gelişiyordu hatta gayet her şeyim normaldi ama olmadı. eşim bu ay test yaptırdı. spermleri az hareketliymiş. iki aydır boşuna uğraşıyormuşuz.
Merak etme hamile kalirsin canim ben ne duzenli duzensiz kisiler biliyon allah vercek olduktab sonra hersey bi bahanekızlar merabalar.siteye bıraz once üye oldum.kadınlar kulubunu hep takıb ediordum kısmet buguneymıs.genc kızlıgımdan beri adetlerim duzensiz.1sene yasmın kullandım.braktım aynı hala duzensız.doktor klomen werdı ılk kez kullandım.we bugun adet oldum.klomen ıse yarar mı sızce.bırde ılk kez ılacsız adetım geldı bugun.acaba klomenden mı.ama 24 gun once ıctım klomenı.
biz 4 aydır düşünüyoruz. kasımdan beri korunmuyoruz.
Merak etme hamile kalirsin canim ben ne duzenli duzensiz kisiler biliyon allah vercek olduktab sonra hersey bi bahane