Adetim düzensiz fortel erken gebelik testini yaptim silik cıktı

tool

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
612
185
53
Günaydın en son dun gece eyluldeki mesajlarimi gordum ve ayni anlari tekrar yasadim. 8 ay once dusuk yaptim. Bu ay da korunmayi biraktim. Adetim duzensiz oldugundan ne zaman gecikecegimi bilmiyorum. Esim fortel ultra hassas gebelik testlerini doldurdu eve. 20 21 22 23. Gunler her gun yaptim negatifti. Fakat bu sabah ilk idrarimla 24. Gunumde yaptim silik fakat cizgi oldugu net belli olan bir test sonucuyla karsilastim. Size tam net cikmasa da fotosunu yollayacagim. Negatif olsa yanilma payi olabilir ama pozitifte yanilmaz diyor. Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim? Sizlerde de varsa ornekler paylasir misiniz? Sevgiyle kalin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1399617988312.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 297
Ultra hassaslari tukettim ama bi hafta kadar bekleyip normal test yapmayi dusunuyorum. Kiryacim tesekkurler.

eski bir konu herhalde allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin tatlım

Yok canim bu sabahin taze haberi :) arkadaslarim da her testin boyle oldugunu bunun kesinlikle negatif oldugunu soylediler. Moralim bozuldu biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…