Adetim bittikten 3 gün sonrs meme ağrım basladı memelerim büyüdü ve asırı ağrımaya başkadı uçları büyüdü doktora gittim yağ bezeleri kisti var dedi ve

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2002
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2002

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
16
2
1
22
Adrtim bittikten 3 gün sonra memelerin aşırı ağrımsya başladı ve büyüdü hatta uçları bile doktora gittim yağ bezesi kisti dedi ve adet günüme 4 5 gün kala kasıklarımda batma ve ağrı olduyor ve akıntım var nedeni ne olabilir

Test yapın bide yada kan verin.

Ama akıntı hamileliktede oluyormuş beni asıl süphelendiren şey meme ağrımdı zaten çünkü adet zamanlarında bile ağtımazdı ama bi anda böyle ağrıdı ve büyüdü uçları dahil

Ama akıntı hamileliktede oluyormuş beni asıl süphelendiren şey meme ağrımdı zaten çünkü adet zamanlarında bile ağtımazdı ama bi anda böyle ağrıdı ve büyüdü uçları dahil
Neden test alıp yapmıyosunuz

Eşimin haberi yok onsuz da alamam dıdatı çıkıp ayrıca akıntım çok şişkinlik de var akıntımın renginde sarı bunlar belirtimi

Bende de öyle canım memede kist ve lezyon var dedi doktorlar ara sıra da böyle devam ediyor şu an da aynı senin anlattığın durumdayım

Bende de öyle canım memede kist ve lezyon var dedi doktorlar ara sıra da böyle devam ediyor şu an da aynı senin anlattığın durumdayım
Aşırı akıntım da var üstelik aynı adet olacakmısım gibide ağrılarım ama bu adet belirtisimi hamilelik belirtisimi bilemedim

Doktorlar ara sırada böyle devam ediyor derken cnm anlamadım

E doktora gitmişsiniz ya bu yüzden, yağ bezesi demiş ya sebebine meme ağrınız için. Test yapın.

Doktorlar ara sırada böyle devam ediyor derken cnm anlamadım
Doktor öyle söyledi yani canım.. Rahimdeki kist için doğum kontrol kullanınca göğüslerde kistler oldu ara sıra da ağrıları devam ediyor bende.. Şu an da tam anlattığın gibi sat 21 aralıkta bittikten bikaç gün sonra göğüs ağrıları ve büyüme başladı bunlar kistten oluyor

Aşırı akıntım da var üstelik aynı adet olacakmısım gibide ağrılarım ama bu adet belirtisimi hamilelik belirtisimi bilemedim
Canım belirtilerin aynısı bende var test yap pozitif çıkarsa bende yapacam ama bunlar kistten

Canım belirtilerin aynısı bende var test yap pozitif çıkarsa bende yapacam ama bunlar kistten
Ama benim rahimimde kist felan yoktu memede sadece yağ bezesi kisti varmış ayrıca doğum kontrol hapı felanda kullanmadım hala kadıklatım çok kötü agroyor ve günüme 2 gün var

Ama benim rahimimde kist felan yoktu memede sadece yağ bezesi kisti varmış ayrıca doğum kontrol hapı felanda kullanmadım hala kadıklatım çok kötü agroyor ve günüme 2 gün var
Bende de işte ilaçlar memede kist yaptı o yüzden sürekli yaşarım aynı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…