Test yapın bide yada kan verin
Adetiniz kanama az olduysa ihtimal varHamile olabilirmiyim
Daha adry olmadım 4 gün var ama akontım frlan başladıAdetiniz kanama az olduysa ihtimal var
Neden test alıp yapmıyosunuzAma akıntı hamileliktede oluyormuş beni asıl süphelendiren şey meme ağrımdı zaten çünkü adet zamanlarında bile ağtımazdı ama bi anda böyle ağrıdı ve büyüdü uçları dahil
Neden test alıp yyapmıyoesimin haberi yok onsuzds dışarı çıkmıyorum ayrıca akıntımda çok vr şişkinlik var bunlarda belirtimi
Bende de öyle canım memede kist ve lezyon var dedi doktorlar ara sıra da böyle devam ediyor şu an da aynı senin anlattığın durumdayımAma akıntı hamileliktede oluyormuş beni asıl süphelendiren şey meme ağrımdı zaten çünkü adet zamanlarında bile ağtımazdı ama bi anda böyle ağrıdı ve büyüdü uçları dahil
Aşırı akıntım da var üstelik aynı adet olacakmısım gibide ağrılarım ama bu adet belirtisimi hamilelik belirtisimi bilemedimBende de öyle canım memede kist ve lezyon var dedi doktorlar ara sıra da böyle devam ediyor şu an da aynı senin anlattığın durumdayım
Doktorlar ara sırada böyle devam ediyor derken cnm anlamadımBende de öyle canım memede kist ve lezyon var dedi doktorlar ara sıra da böyle devam ediyor şu an da aynı senin anlattığın durumdayım
E doktora gitmişsiniz ya bu yüzden, yağ bezesi demiş ya sebebine meme ağrınız için. Test yapın.Ama akıntı hamileliktede oluyormuş beni asıl süphelendiren şey meme ağrımdı zaten çünkü adet zamanlarında bile ağtımazdı ama bi anda böyle ağrıdı ve büyüdü uçları dahil
Hamilelik olabilirmi yaniE doktora gitmişsiniz ya bu yüzden, yağ bezesi demiş ya sebebine meme ağrınız için. Test yapın.
Nerden bilelim test yapmalısınızHamilelik olabilirmi yani
Doktor öyle söyledi yani canım.. Rahimdeki kist için doğum kontrol kullanınca göğüslerde kistler oldu ara sıra da ağrıları devam ediyor bende.. Şu an da tam anlattığın gibi sat 21 aralıkta bittikten bikaç gün sonra göğüs ağrıları ve büyüme başladı bunlar kistten oluyorDoktorlar ara sırada böyle devam ediyor derken cnm anlamadım
Canım belirtilerin aynısı bende var test yap pozitif çıkarsa bende yapacam ama bunlar kisttenAşırı akıntım da var üstelik aynı adet olacakmısım gibide ağrılarım ama bu adet belirtisimi hamilelik belirtisimi bilemedim
Ama benim rahimimde kist felan yoktu memede sadece yağ bezesi kisti varmış ayrıca doğum kontrol hapı felanda kullanmadım hala kadıklatım çok kötü agroyor ve günüme 2 gün varCanım belirtilerin aynısı bende var test yap pozitif çıkarsa bende yapacam ama bunlar kistten
Bende de işte ilaçlar memede kist yaptı o yüzden sürekli yaşarım aynı şeyleriAma benim rahimimde kist felan yoktu memede sadece yağ bezesi kisti varmış ayrıca doğum kontrol hapı felanda kullanmadım hala kadıklatım çok kötü agroyor ve günüme 2 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?