Adetim bitti ama gebelik belirtilerim devam ediyor

Arzuhalll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
9
3
1
Merhaba arkadaşla haziran 15 düşük yaptım.içerde kalan parçaları kürtajla alındı.düşükten 2 ay sonra korunmayı bıraktık. 3 aydır deniyoruz fakat adet oluyorum.adetlerim düzenli 28 günde bir oluyorum.ama düşükten sonra hep 2 gün erken olmaya başladım.fakat bu ay çok emindim gebe kaldığıma..çünkü bütün belirtileri yaşıyorum.özdllikle göğüslerim ağrıyor.adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı .ertesi gün kahverengi lekeyle adet oldum.fakat 2 gün sürdü ama çok yoğun değildi ama besbelli kırmızıydı.şuan bişey yok arada leke oluyor ama hala belirtilerim devam ediyor
Kızlar bu nedemek oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim

adet olmuşsunuz 2 gün bile sürse normal kabul ediliyor. gebelik belirtileri psikolojik olabilir çok isteyince kendi kendimize belirti yaşamaya başlıyoruz

canım kan ver istersen aklındaki şüpheden kurtul inşallah vardır yoksa da belirsizlikten kurtulmuş olursun kan vermek en güz<eli hayırlısını diliyorum hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…