• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADETİM BİR HAFTA GECİKTİ TEST YAPTIM NEGATİF

zehrabaltali77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
42
3
1
27
Ben en son 9 martta adet oldum ondan önce bir ay doğum kontrol hapı kullanmıştım şimdi 34 gündür adet olmuyorum test yaptım negatif çıktı sizce doğru mudur?
IMG_20190411_130100.jpg

Son düzenleme:
istiyorsunuz zannetmiştim kendim isteyince herkesi öyle görüyorum gidin bence emin olursunuz 😉😉😉
Yok yani Allah korusun olduğu takdirde aldırmak zorunda kalırım o yüzden, aslında korunuyordum ama doğum kontrol hapı kullanınca biraz rahat davrandım şimdi adetimde gecikince endişelendim o yüzden gebelik testi %100 doğru mudur?

yumurtlama gününde hapını içmeyi unutmadıysan koruması yuksek
ama bazı bitki çayları dogum kontrol hapının etkisini sıfırlıyor onuda bil

yumurtlama gününde hapını içmeyi unutmadıysan koruması yuksek
ama bazı bitki çayları dogum kontrol hapının etkisini sıfırlıyor onuda bil
Yok her gün aynı saatte içtim bitki çayı da içmedim fakat doğum kontrol hapını bıraktıktan bir ay sonra ilişkim oldu ertesi günü adet oldum ondan sonra olmadı ilişkim şuan adet olmuyorum bir aydır

Stres sebepli gecikme..hamile degilsiniz.Nacizane tavsiyem katiyen bebek dusunmuyorsaniz dogum kontrol hapi arti kondom kullannin ve yumurtlama gunlerinde iliskiden kacinin.

Stres sebepli gecikme..hamile degilsiniz.Nacizane tavsiyem katiyen bebek dusunmuyorsaniz dogum kontrol hapi arti kondom kullannin ve yumurtlama gunlerinde iliskiden kacinin.
Teşekkür ederim bundan sonra daha dikkat edeceğim sizce doğum kontrol hapı sonrası adet olamama durumu olur mu yani adet olamamak çok kötü bir his 33-34 gün oldu neredeyse

Yok yani Allah korusun olduğu takdirde aldırmak zorunda kalırım o yüzden, aslında korunuyordum ama doğum kontrol hapı kullanınca biraz rahat davrandım şimdi adetimde gecikince endişelendim o yüzden gebelik testi %100 doğru mudur?
idrar testi yanılabilir en iyisi kan vermeniz neden istemiyorsunuz var mı çocuğunuz

Stres yüzünden 10-11 gün gecikir mi :KK43:
Gecikir tabiki.Cok ama cok duzenli bir regl periodum varken tipki sizjn gibi hamilelik endisesi yuzunden yogun stres yasadim ve tam iki hafta gec regl oldum.Testler havada ucustu kadin doguma kadar gitmistim.Sizi cok iyi anliyorum biraz relax olun hersey normal ok.

Gecikir tabiki.Cok ama cok duzenli bir regl periodum varken tipki sizjn gibi hamilelik endisesi yuzunden yogun stres yasadim ve tam iki hafta gec regl oldum.Testler havada ucustu kadin doguma kadar gitmistim.Sizi cok iyi anliyorum biraz relax olun hersey normal ok.
Valla çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız yorumunuzla bende en kısa zamanda gideceğim doktora çok teşekkür ederim ☺️

Ben en son 9 martta adet oldum ondan önce bir ay doğum kontrol hapı kullanmıştım şimdi 34 gündür adet olmuyorum test yaptım negatif çıktı sizce doğru mudur? Eki Görüntüle 2257372
canım kist felan varsa o yapmış olabilir bide hamilelikten dolayı düşünmedim çünkü bende 10 ay kulandım unu kuladın zaman yumurtlama olmyo

Back