Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim ama çift çizgi çıktı
- Konu Sahibi Blue21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Nisan 2016
- 455
- 887
- 103
Gecikme mi var sende? Umarım hayırlısıyla tabi olur canımızdan bir can :) ama en azından idrar testini bir yap diyecem de anlıyorum korkunucanm aynısını bende yaşıyrum şuan. Ama benim daha önceden tecrbelerim de olmadı. İdrar testi yapmaya da korkuyrum ben. İnşallah mevla bize de nasb etmiştir o mucizeyi.
- 23 Nisan 2016
- 455
- 887
- 103
Tekrar test yapsaydınız.. Testin bozuk olma ihtimalide var.. İNŞALLAH
yani tek çizgi de bozuk teste ihtimal verilebiliyor ama çift çizgide o ihtimal düşüyor.çünkü vücutta o ana kadar olmayan bir şey döllenmeyle salgılanmaya başlıyor diye biliyorum ben.
- 23 Nisan 2016
- 455
- 887
- 103
Peki doktor o zaman size ne dedi, normal mi bu şekilde adet gördüğümüz halde hamile olmak? Nedeni nedir filan birşey hatırlıyor musunuz o dönemdenBenim son 2 hamilelikte foşur foşur adet oldum. Ama hamile olduğumu bilmiyordum. Sonra 13 haftalikken ultrasona girince adetten hemen önce hamile kaldığım anlaşıldı. Tam 1 hafta büyük çıktı. 4. hamileliğim de aynen böyle oldu. Ama ben 2.adet zamanı geciktikten sonra test yaptım. Öncesinde hiç şüphelenmedim.
Gecikme mi var sende? Umarım hayırlısıyla tabi olur canımızdan bir can :) ama en azından idrar testini bir yap diyecem de anlıyorum korkunu
gecikme değil canım. 4 gün adet oldm. Bir güm gecikmeyle. Ve nrmal düzenli adetlerim gibi değildi. Sadece bi gün kanamam oldu. Silik olduğunda gebelik oluymuş bunu bilmiyodum bi defa yaptm ama değil diye testi çöpe attım. Şimdi tekrar yapmaya korkyrum. Günlerdir nette araştırma yapıyorum.
- 23 Nisan 2016
- 455
- 887
- 103
İnşallah istiyorsanız tabi olur, evet benim ikinci gebeliğim de çizgim çok silikti.kab testine gitmiştim ertesi gün çıkmıştı ama değerler yükselmesini için kimyasal gebelik dedi doktor ve adet oldum.bebek geldiği gibi gitmişti yanigecikme değil canım. 4 gün adet oldm. Bir güm gecikmeyle. Ve nrmal düzenli adetlerim gibi değildi. Sadece bi gün kanamam oldu. Silik olduğunda gebelik oluymuş bunu bilmiyodum bi defa yaptm ama değil diye testi çöpe attım. Şimdi tekrar yapmaya korkyrum. Günlerdir nette araştırma yapıyorum.
İnşallah istiyorsanız tabi olur, evet benim ikinci gebeliğim de çizgim çok silikti.kab testine gitmiştim ertesi gün çıkmıştı ama değerler yükselmesini için kimyasal gebelik dedi doktor ve adet oldum.bebek geldiği gibi gitmişti yani
İnşallah meryem anamıza mucize bahşeden rabbim bizi de evlat sahbi eder
- 29 Aralık 2015
- 603
- 636
- 23
- 41
Ay yok gayet normal dediler. Ense kalınlığı için ultrasona girince anlaşıldı zaten. Eğer orda bir sıkıntı çıkmazsa zaten hiç birşey yapmazlar. Bu şekilde bir kaç ay hamile olduğu halde adet olan insanlar var. İnşallah gönlüne göre olur herşey.Peki doktor o zaman size ne dedi, normal mi bu şekilde adet gördüğümüz halde hamile olmak? Nedeni nedir filan birşey hatırlıyor musunuz o dönemden
- 23 Nisan 2016
- 455
- 887
- 103
Yaa çok fena bir bekleyiş olur o da.benim içim içimi yiyor mesela.en azından idrar testi yap bu araVe işin üzücü tarafı oturduğum yerde gebelik için kan testi yapan byer yok hastane çok uzak ben gidemiyorum. Eşim de işde. Eğer korkumu yenemezsem bi ay beklemek zorundayım
çok teşekkürler,umarım hepimiz için öyle olur.bende gideyim o zaman eğer hamileysem kese filan da görünür o zaman :)Ay yok gayet normal dediler. Ense kalınlığı için ultrasona girince anlaşıldı zaten. Eğer orda bir sıkıntı çıkmazsa zaten hiç birşey yapmazlar. Bu şekilde bir kaç ay hamile olduğu halde adet olan insanlar var. İnşallah gönlüne göre olur herşey.
- 23 Nisan 2016
- 455
- 887
- 103
Tamam o zaman yarın isteyen herkes için ve inşallah bizim için de güzel bir gün olur.yazarım sonucu.iyi gecelerBugün hazırladım iyice kendimi :) yarın test alıcam. Sonucu yazarım. Sende git aksatma hadi bi cesaret zaten kan testinde kesn çıkıyo. Senin de güzel haberlerini bekliyorum canım
Tamam o zaman yarın isteyen herkes için ve inşallah bizim için de güzel bir gün olur.yazarım sonucu.iyi geceler
naptın canım bi sonuç var mı. Ben iki tane test aldım birini sabah birini de yeni yaptm. Şansıma heralde ikisi de bozuk çıktı yarın bdaha deneyesim var ama çok canım sıkıldı. Hevesim kursağında kaldı
- 11 Ağustos 2016
- 235
- 85
- 13
- 30
Bugün hastaneye gittim maalesef yine olumsuz sonuç kısmet değilmiş ne diyeyim.çok üzgünüm yine ya
insallh sonraki ay kaliriz bende sizin gibi aynı günde oldum ama benim adetim iki gun surdu test yaptim negatif çıktı ama teste guvenmedigim için cumartesi gunu doktora gidecem.
- 11 Ağustos 2016
- 235
- 85
- 13
- 30
i
nsallh sizde tez vakitte hamile kalirsinizİnşallah bidahki aya sevinçli haber alırısnız
- 13 Mayıs 2017
- 273
- 81
- 98
Hamileylen normal regl oldunuz yani? Peki kac kere oldunuzBenim son 2 hamilelikte foşur foşur adet oldum. Ama hamile olduğumu bilmiyordum. Sonra 13 haftalikken ultrasona girince adetten hemen önce hamile kaldığım anlaşıldı. Tam 1 hafta büyük çıktı. 4. hamileliğim de aynen böyle oldu. Ama ben 2.adet zamanı geciktikten sonra test yaptım. Öncesinde hiç şüphelenmedim.