• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim ama çift çizgi çıktı

Blue21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
455
887
103
kızlar merhaba; şimdi ben 4 Mart'ta adet oldum ama adetim çok azdı ve kanamam 3 gün bile sürmedi. Ancak bugün de dahil siyaha yakın bir kanamam var ve çok az.günlük ped kullanacak kadar az yani.bugün içimde bir his hamilemiuim acaba deyip test yaptım ve çift çizgi çıktı.ancak ikinci çizgi Çok belirgin değil ama var yani yaa acaba hamile olabilir miyim? Daha önce 2 başarısız hamilelik yaşadığım için doktora gidip kötü haber almaktan da korkuyorum. adet olduğu halde hamile kalan biri var mı aramızda acaba. Cevaplarınızı bekliyorum,ya inşallah vardır ya

Yerleşme kanaması olabilir diyeceğim ama siyaha yakın kanama demişsiniz o şüpheli bir durum. Kimyasal gebelik olabilir mi acaba diye düşünüyorum.

kızlar merhaba; şimdi ben 4 Mart'ta adet oldum ama adetim çok azdı ve kanamam 3 gün bile sürmedi. Ancak bugün de dahil siyaha yakın bir kanamam var ve çok az.günlük ped kullanacak kadar az yani.bugün içimde bir his hamilemiuim acaba deyip test yaptım ve çift çizgi çıktı.ancak ikinci çizgi Çok belirgin değil ama var yani yaa acaba hamile olabilir miyim? Daha önce 2 başarısız hamilelik yaşadığım için doktora gidip kötü haber almaktan da korkuyorum. adet olduğu halde hamile kalan biri var mı aramızda acaba. Cevaplarınızı bekliyorum,ya inşallah vardır ya
Canım ben yasamadim ama ablam 3 ay adet görmüştü hatta mide bulantisiyla doktora gittiğinde ogrendiki oglu olacakmış :) üstüne görme diyorlar ya senin de öyle olabilir yakın arkadaşımdan bi kaç ay önce adet oldu sonraki adet tarihinde leke görünce doktora gitti ki iki aylık hamileymiş oda üstüne görme yasamisti. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarını olur aksatma sen gene hemen bir doktora git

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 343
Canım ben yasamadim ama ablam 3 ay adet görmüştü hatta mide bulantisiyla doktora gittiğinde ogrendiki oglu olacakmış :) üstüne görme diyorlar ya senin de öyle olabilir yakın arkadaşımdan bi kaç ay önce adet oldu sonraki adet tarihinde leke görünce doktora gitti ki iki aylık hamileymiş oda üstüne görme yasamisti. İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarını olur aksatma sen gene hemen bir doktora git
Ya gerçekten 3 ay adet mi gördü,yani her ay adet oldu öyle mi :)) umarım bende güzel bir haber alırım,düşük durumu olmasında.inşallah benimkisi de yerleşme kanamasıdır.

Arkadaşlar fotoyu attım hele siz de bir bakın,yanlış görmüyorum sanırım değil mi?

Şimdi atıyorum fotoyu
Bayağı bir çift çizgi bu. Buna silik denmez. Kimyasal gebelik gibi görünmüyor. Bence direkt doktora gidin. Kan testi pozitif verecektir, onemli olan degerin artmasi. Belki doktor keseyi bile görür.

Bayağı bir çift çizgi bu. Buna silik denmez. Kimyasal gebelik gibi görünmüyor. Bence direkt doktora gidin. Kan testi pozitif verecektir, onemli olan degerin artmasi. Belki doktor keseyi bile görür.
Gerçekten mi, ay ağlayacam ya :))) ilk hamileliğim boş gebelikti,ikincisi kimyasal artık vazgeçmiştim diyebilirim..doktorlar bir sorun yok diyor ama hep böyle talihsizlik yaşıyorum. Umarım bu defa öyle değildir.

Gerçekten mi, ay ağlayacam ya :))) ilk hamileliğim boş gebelikti,ikincisi kimyasal artık vazgeçmiştim diyebilirim..doktorlar bir sorun yok diyor ama hep böyle talihsizlik yaşıyorum. Umarım bu defa öyle değildir.
Umarım canım
Allah gönlünüze gore versin.

Ya gerçekten 3 ay adet mi gördü,yani her ay adet oldu öyle mi :)) umarım bende güzel bir haber alırım,düşük durumu olmasında.inşallah benimkisi de yerleşme kanamasıdır.
Evet ablam 4 çocuğunun dordunude bayagi geç öğrendi üstüne görme denen sey gerçekmiş yani :) inşallah seninkisode öyle olur canım Allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize

benimde adetim 4 martta oldum ve normalde 5 gun sürerken ilk defa 2 sürdü ve gobegimin altından sütlü kahve gibi cizgi belirdi bu çizgide normalde sadece gebelikte çıkarmış diye duydum insallh bnde ustune gormusumdur allhm isteyen herkese evlat nasip etsin banada insaallh.

. Koyayım da kan sonuçları çıkınca ben de öğreneyim. Hayırlısı.

Tatlım hamile olabilirsin çünkü siyah kan gelmesinin en önemli sebeplerinden 1.01 adetin gecikmesi iki gebelik o yüzden bence doktora git ya da kan testi yaptır bence Hamilesin

Sonucunu merakla bekliyorum canım bizlere de söylersen seviniriz. İnşallah hamilesindir. Rabbim isteyen herkese nasb etsinn

Bende merak ettim test baya baya pozitif inş kanda pozitif çıkmıştır ve profesyonel baslamistir

Kızlar bugün gidemedim doktora,aslında gitmeye korkuyorum desem daha doğru olur. Dediğim gibi 2 hamileliğimde olumsuz sonuçlandı ve artık kadın Doğum uzmanları bende, psikolojimden kaynaklı kaygı uyandırıyor.yarın kendimi ikna edebilirsem gidecem inşallah güzel bir haber alırım.ilk iş de buraya yazarım zaten.

Kızlar bugün gidemedim doktora,aslında gitmeye korkuyorum desem daha doğru olur. Dediğim gibi 2 hamileliğimde olumsuz sonuçlandı ve artık kadın Doğum uzmanları bende, psikolojimden kaynaklı kaygı uyandırıyor.yarın kendimi ikna edebilirsem gidecem inşallah güzel bir haber alırım.ilk iş de buraya yazarım zaten.

canm aynısını bende yaşıyrum şuan. Ama benim daha önceden tecrbelerim de olmadı. İdrar testi yapmaya da korkuyrum ben. İnşallah mevla bize de nasb etmiştir o mucizeyi.

Benim son 2 hamilelikte foşur foşur adet oldum. Ama hamile olduğumu bilmiyordum. Sonra 13 haftalikken ultrasona girince adetten hemen önce hamile kaldığım anlaşıldı. Tam 1 hafta büyük çıktı. 4. hamileliğim de aynen böyle oldu. Ama ben 2.adet zamanı geciktikten sonra test yaptım. Öncesinde hiç şüphelenmedim.

Back
X