Adetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım 4 günde negatif çıktı 6 gün yaptım erken gebelik testi yine negatif çıktı ama ertesi gün akşam baktığım da hafif siliklik vardı 7 gün sabahı normal kaset test aldım birşey çıkmadı anlamadım yani sırt ağrım kasık ağrım var regl olamıyorum bundan 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 7 gün gecikti
- Konu Sahibi runefires
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Mart 2020
- 661
- 196
- 53
Erken gebelik artı med markaysa yalanci pozitif çıkarmıştır 7 gün gecikmeye belirgin çıkması gerekirdi kasette deAdetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım 4 günde negatif çıktı 6 gün yaptım erken gebelik testi yine negatif çıktı ama ertesi gün akşam baktığım da hafif siliklik vardı 7 gün sabahı normal kaset test aldım birşey çıkmadı anlamadım yani sırt ağrım kasık ağrım var regl olamıyorum bundan 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim Eki Görüntüle 3532559
- 7 Ocak 2025
- 9
- 1
- 1
- 27
Test bekleyincede çok ince çizgi olunabiliyor ama sen genede bi kaç gün sonra bida yap kafan rahat etsinAdetim 7 gün gecikti erken gebelik testi yaptım 4 günde negatif çıktı 6 gün yaptım erken gebelik testi yine negatif çıktı ama ertesi gün akşam baktığım da hafif siliklik vardı 7 gün sabahı normal kaset test aldım birşey çıkmadı anlamadım yani sırt ağrım kasık ağrım var regl olamıyorum bundan 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim Eki Görüntüle 3532559
Evet sanırım erken gebelik olan artı med di sabah olsun kaset olana tekrar bakacağım psikolojim bozuldu ve doğum yapmam riskli ilk doğumdan sonraErken gebelik artı med markaysa yalanci pozitif çıkarmıştır 7 gün gecikmeye belirgin çıkması gerekirdi kasette de
Benimde 10 gün gecikti, artımed markasından yaptım pozitif çıktı, herkes bu markayı kötülediği için ümidim kesildi. Oysa ne kadar mutluydum akşam yaptığımda. Biraz daha bekleyip düzgün bir markada deneyeceğim. Şikayet edilmesi gereken bir marka ciddenEvet sanırım erken gebelik olan artı med di sabah olsun kaset olana tekrar bakacağım psikolojim bozuldu ve doğum yapmam riskli ilk doğumdan sonra
Kasette denediniz mi bende de kasette birşey çıkmadı belim ağrıyor kasıklarıma bastırdıkça ağrı hissediyorum ama sonuç yok deli olacam artık birazdan asm ye kan vermeye gideceğim öğlenden sonra da kadın doğuma randevu almıştım regl olucam spiral taktırırım diye ama ne için gidiyorum şuan bide geçen ay ağrıdan duramadım acile gittim 500 luk seruma xemol yaptılar damardan verdiler sonrasında dodex iğnesini kullandım onlar da etkilemiş olabilir mi acabaBenimde 10 gün gecikti, artımed markasından yaptım pozitif çıktı, herkes bu markayı kötülediği için ümidim kesildi. Oysa ne kadar mutluydum akşam yaptığımda. Biraz daha bekleyip düzgün bir markada deneyeceğim. Şikayet edilmesi gereken bir marka cidden
Gerçekten bilmiyorum benimde belirtiler var ve ilk kez gecikmem oldu. Kaset denedim şimdi çıkmadı belki de erken gebelik testi değil diye bilmiyorum ama eczaneye durumu söylediğim de yanlış sonuç verse sağlık bakanlığı onaylamaz dedi. Bence de bu sorumluluğun altına girmezler ama herkes artımed den şikayetçi. Ben sabırla bekleyeceğim yine de, pozitif görünce gelen mutluluk sonrası hüsran artık beni pes etmeye götürüyorKasette denediniz mi bende de kasette birşey çıkmadı belim ağrıyor kasıklarıma bastırdıkça ağrı hissediyorum ama sonuç yok deli olacam artık birazdan asm ye kan vermeye gideceğim öğlenden sonra da kadın doğuma randevu almıştım regl olucam spiral taktırırım diye ama ne için gidiyorum şuan bide geçen ay ağrıdan duramadım acile gittim 500 luk seruma xemol yaptılar damardan verdiler sonrasında dodex iğnesini kullandım onlar da etkilemiş olabilir mi acaba
Benim arkadaşımı birçok test hamile gösterdi az da olsa silik de olsa ama bi kaç gün sonra regl olmuş yani çok değişik şuan anlamış değilim artımed gerçekten fiyasko ama ilk 15 dk bişey çıkmayıp ertesi gün akşam nasıl silik çizgi çıkıyor anlamıyorum adı üstüne erken gebelik testi yani hemen belli olması lazımGerçekten bilmiyorum benimde belirtiler var ve ilk kez gecikmem oldu. Kaset denedim şimdi çıkmadı belki de erken gebelik testi değil diye bilmiyorum ama eczaneye durumu söylediğim de yanlış sonuç verse sağlık bakanlığı onaylamaz dedi. Bence de bu sorumluluğun altına girmezler ama herkes artımed den şikayetçi. Ben sabırla bekleyeceğim yine de, pozitif görünce gelen mutluluk sonrası hüsran artık beni pes etmeye götürüyor