Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba adetime 7 gün gecikti ara ara miğdem bulanıyor ve arada vajinada ağrı batma hissi oluyor bu belirtileri yaşayıp hamile kalan varmı test yapmaya korkuyorum negatif cıkar diye
Benimde 7 gün gecikti. Dün eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı içim rahat etmedi bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg değeri 7 çıktı. Kafam karıştı hamilelik var mı yok mu yarın yeniden kan vermeli miyim
Benimde 7 gün gecikti. Dün eczaneden test alıp yaptım negatif çıktı içim rahat etmedi bugün kan tahlili yaptırdım beta hcg değeri 7 çıktı. Kafam karıştı hamilelik var mı yok mu yarın yeniden kan vermeli miyim