- 9 Ekim 2024
- 9
- 0
- 18
-
- Konu Sahibi bmbmbmbmmbmb
Pcos falan var mı ? Yada çok stres yapıyorsan ondan da gecikebilirArkadaşlar adetim 7 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ve sadece belimde ağrı hissediyorum ne yapmayalım bana lütfen yardımcı olurmusunuz
Bilmiyorum bugün bida test yaptım yine negatif çıktıPcos falan var mı ? Yada çok stres yapıyorsan ondan da gecikebilir
Doktora muayene git canım hayırlısı olsun teslerde çıkmayabiliyor bazen gec dollenme falanda olabilirimArkadaşlar adetim 7 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ve sadece belimde ağrı hissediyorum ne yapmayalım bana lütfen yardımcı olurmusunuz
İstersen bi hormonlarına baktır canım. Benmde yeri geliyor 10/15 gün olmuyordu en son hormonlarıma baktı doktorum pcos uyumlu dedi. Yaklaşık 10kg verdim değerlerimde fark olmuştu. Şimdi de çok şükür hamileyim ama daha çok yeni.Bilmiyorum bugün bida test yaptım yine negatif çıktı
Ama 2 kere yaptım ikiside negatif çıktıDoktora muayene git canım hayırlısı olsun teslerde çıkmayabiliyor bazen gec dollenme falanda olabilirim
Seninde yani 10 15 geçiktüktwn sonra mı regl oldunİstersen bi hormonlarına baktır canım. Benmde yeri geliyor 10/15 gün olmuyordu en son hormonlarıma baktı doktorum pcos uyumlu dedi. Yaklaşık 10kg verdim değerlerimde fark olmuştu. Şimdi de çok şükür hamileyim ama daha çok yeni.
Bahsettiğim geçtiğimiz aylarda. Mesela ocakta oluyordum şubat boş geçiyordu martta oluyordum. En son işte baya bi ümitlenmiştim olmayınca gittiğimde pcos uyumlu dedi. Doğum kontrol hapı kullandım 2.5 ay bıraktıktan hemen sonra letu+ovitrelle kullandım çok şükür ilk denemede olduSeninde yani 10 15 geçiktüktwn sonra mı regl oldun
Şuan 8 gün ve kahverengi akıntı geldi acaba siz hamile olduğunuzda da geldi mi yoksa regl belirtisimidirBahsettiğim geçtiğimiz aylarda. Mesela ocakta oluyordum şubat boş geçiyordu martta oluyordum. En son işte baya bi ümitlenmiştim olmayınca gittiğimde pcos uyumlu dedi. Doğum kontrol hapı kullandım 2.5 ay bıraktıktan hemen sonra letu+ovitrelle kullandım çok şükür ilk denemede oldu
Doktora gitmeden önce sorayım istedim daha önce yaşadınız mı yada yaşayan oldu muHormonal bir dengesizlik olabilir doktora gidin.
Belki de adet sökülüyordurŞuan 8 gün ve kahverengi akıntı geldi acaba siz hamile olduğunuzda da geldi mi yoksa regl belirtisimidir
Ben yaşadım 10 gün gecikmişti prolaktin yüksekti sanırım o nedenle gecikme yaşamıştım. Tarlusal kullandım doktor kontrolünde adet olmuştumDoktora gitmeden önce sorayım istedim daha önce yaşadınız mı yada yaşayan oldu mu
Ama 1 2 damla gibiBelki de adet sökülüyordur
Peki şuan nasıl düzenli olarak geliyo dediğim kahverengi akıntı bende 1 2 damla sendede mi aynı olmuştuBen yaşadım 10 gün gecikmişti prolaktin yüksekti sanırım o nedenle gecikme yaşamıştım. Tarlusal kullandım doktor kontrolünde adet olmuştum
Aynen önce kahverengi sonra kırmızıya dönmüştüPeki şuan nasıl düzenli olarak geliyo dediğim kahverengi akıntı bende 1 2 damla sendede mi aynı olmuştu
Benm bu üçüncü gebeliğim diğerlerinde de gelmemişti o kişiden kişiye göre değişiyor herkeste gelecek diye bişey yokŞuan 8 gün ve kahverengi akıntı geldi acaba siz hamile olduğunuzda da geldi mi yoksa regl belirtisimidir