Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle geri çekilme yöntemini kullanıyoruz. 24 günde bir adet olurum bugün 31.gun yani 7 gün gecikti. İdrar ve kan testinde negatif çıktı ama hala adet olmadım. Hamile olma ihtimalim var mı acaba
İlaçların yan etkisi geciktirme yapabilir tabi ki herkeste değil düzenli döngünuz varsa 24 e göre geç dollenme olmayabilir tabi etkileyen bir şey olmamissa yumurtlama takibi yapmismiydiniz gününü biliyorsanız hesaplama yapilabilinir
İlaçların yan etkisi geciktirme yapabilir tabi ki herkeste değil düzenli döngünuz varsa 24 e göre geç dollenme olmayabilir tabi etkileyen bir şey olmamissa yumurtlama takibi yapmismiydiniz gününü biliyorsanız hesaplama yapilabilinir
Merhaba. Düzenli olarak kan ilaci içiyordum günde 2 kez filan. Bugün 12.gun hala adet olmadi. Gebelik düşünmediğimiz hiç yumurtlama takibi filan da yapmamıştım ki genelde 24, 21 günde bir olurum. Hatta son 4 adet tarihlerimde 19 ve 16 günleri gördüğüm oldu,yani erken adet olduğum oldu. Ama hiç böyle geç olmamıştı. Son 1 senedir hep 21, 24, 23 genelde böyle oluyordu. Yumurtlama günümü de bilmiyorum malesef hamilelik düşünmediğimiz için hiç hesaplamamistim
Merhaba arkadaşlar, yardımcı olursanız çok sevinirim. Eşimle geri çekilme yöntemini kullanıyoruz. 24 günde bir adet olurum bugün 31.gun yani 7 gün gecikti. İdrar ve kan testinde negatif çıktı ama hala adet olmadım. Hamile olma ihtimalim var mı acaba