adetim 7 gün gecikti ama beta hcg negatif

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
arkadaşlar 3 gün önce kan testi yaptırdım cihaz bozukmuş birkaç gün bekledikten sonra dün sonucu aldım sonuç 0.2 şok oldum.hiç gecikmezdi adetim.bundan öncekı 2 hamileliğimin biri düşük diğeri de gebelik sonlandırıldı.o yüzden bu konuda hassasım.acaba makınenın yanlış çıkarma gibi bişeyi olabilir mi? ya da bu geç döllenme dedikleri olabilir mi? yani testi tekrarladım ama negatif çıkması benı endışelendırıyor.bu durumda olan var mı?daha sonra hamıle olduğunu öğrenen falan:18::18::18:

bir de bu arada akıntım arttı göğüslerimin ucu acıyo. kasıklarım belım ağrıyo.yani hamilelik belirtileri de yok değil

Canım merhaba 7 gun gecıp de kan testınde cıkmadıysa cok zor bı ıhtımal hamıle olman. Belkı mevsımsel donus durumları etkılemıstır ya da ıs yerınde stres yapıyorsa ya da stres sıkıntı yaptıgın bır seyler varsa regl nın gecıkmesıne sebep olmus olabılır. Kafanı takıyorsan hamılelık mevzuna pek fazla takma oluruna bırak. Bı 5 gun daha bekle baktın kı yıne olmadın son bı ıhtımal kan testını tekrar et belkı gc dollenme olmus olabılırç bu arada bhcg degerın kac o onemlı. Allah gonlune gore versın

0.2 çıktı ya stres de yapmam ama bilmiyorum kafam karıştı burda bi doktor makınede hata da olabiliyor demiş acaba ondan mı kı dıyorum

10 gün gecikmeden sonra adet olan da var sitede okudum
ki adeti daha önce hiç gecikmemesine rağmen
bence fazla ümitlenme
rahat bırak kendini de olacaksan ol regli

doğru dıyorsun hamıleyım heralde dıyordum ama böyle de olunca umıdım gıttı.hamile değilim heralde dedim.eşim tekrar sonucu almaya gitti ama negatif yınedır diyorum.bakalm hayırlısı

Kızlar benimde adetim 10 gün gecikti hergün regl olacakmışım gibi belirtiler var ama olmuyorum bugün tam 10 gün oldu bi kaç gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı dün gece eczaneden alıp kendim yaptım negatif çıktı ama hala regl olamadım bide şuan hamile olmak istemiyorum nedeni reaccutane kullandım 1 hafta oldu bırakalı hamileysem aldırmak zorunda kalırım ama 3 ay sonra yada 6 ay sonra çalışmalara başlıycaz :)

doğru dıyorsun hamıleyım heralde dıyordum ama böyle de olunca umıdım gıttı.hamile değilim heralde dedim.eşim tekrar sonucu almaya gitti ama negatif yınedır diyorum.bakalm hayırlısı

canım sıkıntı yapma ne zamansa hayırlısı o zaman olsun oluruna bırak. Ve mutlaka sonucu bızımle paylas :) ınsallah gonlune gore olur ama dusundukce ters teper rahat ol sen o da olur ..

benim bir keresinde tam 12 gün geçmişti kafayı yiyecektim, çok stresliydim.. Allah a şükür şimdi 3 günden fazla gecikip beni böyle kahretmiyor. sakin ol. yine de ilaç falan kullanma adet olana kadar, kadınlar her an yumurtlayabiliyor, adeti beklediği gün yumurtlayıp hamile kalanlar biliyorum dikkat et..

ben normalde çok düzenli adet olurum hatta saati bile şaşmaz ama 3 yıl önce çocuk yapma çalışmaları sırasında 2 ay adet olmadın doktora gittiğimde bir sorun tok dedi ve yaklaşık bir hafta sonra oldum havalar ve psikoloji etkiliyor biraz bence canını sıkma

arkadaşlar dün tekrar yaptırdığım kan tahlili 0 çıkmış :) allahım yaa...8 gün oldu bugun geçeli..doktor bunda bı yanlışlık var 7 gun sonra tekrar yapalım demiş eşime..çunku bıızm burdakı makıneler vasat

inşallah canım makıne hatasıdır ve ınsallah hamılesındır am akendımı pek fazla kaptırma sımdı o yedı gun gecmek bılmez sana kendını sıkma cok tereddutteysen bence productor marka gebelık etstı al o var mutlak acıkarıyor ve cok guvenılı rbı rmarkadır 1000de 1 hata olur. Allah gonlune gore versın canım

evet olabiliyo bazen arkadaşlar benm de 2 ay önce 12 gün gecikmişti adetim artık kesin vardır gözüyle bakıyoduk kan testi yaptırdım ama negatif çıktı sonra da adet oldum zaten. şimdi adetim 7 gün gecikti yine olmasını ümidediyoruz,daha önce de bir dış gebelik ve düşük yapmıştım onun için çok hassasım bu konuda çok üzülüyorum, inş bu sefer hamileyimdir. dün idrar testi yaptım ama negatif çıktı pazartesi günü kan testi yaptırıcam bakalım artık hayırlısı olur umarım..... ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN, HERKESİN KUCAĞINI DOLDURSUN İNŞALLAH[AMİNNNNN:44:]

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum zaten.. birşey sorucam sat 27 haziran ve 6 temmuzda korunmasız ilişkimiz oldu siklusumda 28 gunde bir tamamlanır.. 25 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım bugun test yaptırdım 2.5 cıktı referans değer 5.3 yazıyor ama bundan 4 5 gun once sağ kasık ağrım vardı ve göğüslerimde sertleşti sizce hamile miyim? adetim 6 gün gecikti.

birkaç gün sonra tekrar yap canım inşaallah hamilesindir ama bişey de dyemiyorum bak ben daha adet olamadım ama testlerde negatif bi 3 liraya olan eczanede satılan testten aldım o da negatif çıktı .bi de sabah yapmamıştım ama farkeder mi

arkadasım her bayan haberı olmadan hamile kalabılıyor demekkı kımyasal gebelık gecırıyorsun bır kac gun ıcınde adet olacaksındır eger bebek istiyorsan adetden sonra calısmalara basla hamıle kalırsan haberını beklıyorum... deneyım ile konusuyorum

canım benimde son adetim bir hafta geçtikten sonra yaptığım testte negatif çıkmıştı bende nasıl olsa regl olurum diye takılmadım 14. regl olmayınca test yaptın tekrar ve hamileydim hafif silik pembe çıkmıştı...geçne sene bu zmaanlar inşallah sende hamilesindir canım tabiki bir bebek istiyorsan Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

kızlar benimde 10gün geçti ve sonuç negatig gögüslerimde ağrı kasıklarımdada agrı var halsizlik yani oldum olucam gibi bir durum var ve normalinde bukara geçmemisti sıkıntıdan uzakdurun kendinizde fazla belirti aramayın cünki herkezin hormonu farklı herkezde aynı belirtiler olmaya bilir nekadar cok dusünur sıkıntı yaparsak hormonlarımız etkilenior ve adet gecikmesi oluyor tabi bizde kendimizi hamiş sanıor sonuç negatif tabi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…