• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 6 gün geçti

adenbarlas

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
16
3
6
21
merhabalar arkadaşlarım. 1.5 senelik evliyim . 31 Aralık en son adet tarihim. Adetimin 4 günü geçince bir test yaptım negatif çıktı Şuan 6 gün oldu gecti ben testi yarın yapsam net bir sonuç alır mıyım ? 6 şubatta kadın doğuma randevum var. Geç döllenmeden dolayı 2 günlük daha bekledim ama testi tekrarlasam mı ?

merhabalar arkadaşlarım. 1.5 senelik evliyim . 31 Aralık en son adet tarihim. Adetimin 4 günü geçince bir test yaptım negatif çıktı Şuan 6 gün oldu gecti ben testi yarın yapsam net bir sonuç alır mıyım ? 6 şubatta kadın doğuma randevum var. Geç döllenmeden dolayı 2 günlük daha bekledim ama testi tekrarlasam mı ?
Kan vermelisin en net sonucu alırsın testlere güvenme

Bence de kan ver bekleme 6 şubatı. Hatta bugün git ver hemen inşallah hamilesindir 💙

Bence de kan ver bekleme 6 şubatı. Hatta bugün git ver hemen inşallah hamilesindir 💙
Bugün yine test yaptım negatif Çıktı . Oturdum anladım. Başımın agrısı tuttu. Eşimde kan verelim en azından kendini daha fazla strese sokma dedi bende öyle düşünüyorum. Okumadığım konu kalmadı burda . Rabbim inşallah nasip eder🥺🙏🏻

Merhaba arkadaşlar 12 Ocak adet tarihim adet takvimine göre beklenen adet 9 Şubat başına gelen var mı 13 şubatta beta hcg yaptırdım 0.26 çıktı başına gelen var mı hamilelik düşünüyorum fakat halkırıklığı yaşamak istemiyorum 17 şubatta evde tekrar kaset test yaptım tek çizgi çıktı sizce değişirmi şuana kadar hiç gecikmemişti adetim ayrıca ovulasyon testinde çift çizgi olmuştu 31 Aralık ve iki şubatta

Back