• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 6 gün geçti hala olmadım belirtiside yok acaba hamilemiyim?

kutuyu boşalttım canım özelden anlat hadi

buraya yazdım canım önemli değil !!!!! ortaya yazdığım konular yani !!!! arkadaşım aradı telefonla bugün rüyasında beni hamile görmüş anlamını çok merak ediyorum yaaaaaa nedemek acabaaa

3 gün evvel internette soruları cevaplayan doktorlar var oraya soru yazdım mesaj attım doktora hormon tahlillerimi sizce bende polikistik over var mı dedim kadın doğum doktoruda bana cevap atmş sizde pokilistik over görünmüyor hipogonadzım olabilir demiş onu araştırıyorum 2 gündür kadınlar kulübünde .... pko dan daha iyi bir hastalımış öyle diyor buradaki kızlar daha kolay tedavi ediliyormuş ilaçsız adet göremeyenlerde oluyormuş bu hastalık e bende ilaçsız regl olamıyrum ve rahmim de küçük belirtilerin bazıları var yanı anlayacağın adet olmadım hala tsttede negatifti onun için söktürücü aldım bir hafta sonra hastalanırım doktora gidceğim bakalım o nediyecekyenş bir doktora yaaa tatlım böyle işteeee kafam karışık anlayacağın üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

canım dua et bence rabbine güven olacak diye düşün her zaman sende farklı bi doktora git bu hastalıktanda bahset inş hemencecik tedavi ederler bebiş rahme düşer :)))

kaç gündüür doğru dürüst evle ilgilenmiyorum çoğunlukla hep buralardaydım meraktan araştır araştır anlayacağın 500 kadından birinde görülüyormuş ama doktorlar pkolulardan daha umutlu bu hastalarda bende anlamadım off off doktora gidene kadar kendimi yiyeceğim anlayacağınn

canım dua et bence rabbine güven olacak diye düşün her zaman sende farklı bi doktora git bu hastalıktanda bahset inş hemencecik tedavi ederler bebiş rahme düşer :)))

dua hep ediyorum canım ... evet iyi bir konuşma yapmam gerek doktorla...
inşallah pko demez!! soğan kürü salı günü bitiyor soğan kürü kullandım bu ayy !!!!!
akşamları hiç girmezdin sen öğlenleri gelirdin hep hayırdır !!

sen çok umtsuzdun ama oldu işte bebeğin....... inşallah iyi haberle gelirim doktora gidince ....içimi bir heyecan bastı nedense pko görünmüyr diyice inernetteki kadın doğumcuu

dua hep ediyorum canım ... evet iyi bir konuşma yapmam gerek doktorla...
inşallah pko demez!! soğan kürü salı günü bitiyor soğan kürü kullandım bu ayy !!!!!
akşamları hiç girmezdin sen öğlenleri gelirdin hep hayırdır !!

kociş geciktide canım aama geliomuş şimdi çıkmam lazım kendine ii bak yarın öğlen giricem sende acık olursan görşrs öpüyorum gülüm

Kızlar bir şey sorucam size.
Bi yorum yaparsanız çok sevinirim. Şuan bebek düşünmüyoruz. Zaten daha çok yeni 3 ay oldu yaklaşık. 2 kez adet gördüm. Biri 29 günde geldi ama evlilikten önce 5 gün falan süren adetim 3 güne indi iki aydır bu normal mi sizce? Bide ilkinde bittikten sonra kahverengi lekeler geldi bikaç gün, ikincisindede 3 gün falan geldi bitimde. Geciktim sonuncusunda 40.gün oldum. Ki zaten benim hep 30-35 gün arası olurdu. Hamilelik olabilir mi sizce? :/ Geri çekilmeyle bikaç kez oldu sadece. Şimdi 2buçuk hafta falan oluyor adetim biteli tedirginim. İnternette üstüne görme, 9ay adet görenler var deyince çelişkiye düştüm. Kuruntu mu yapıyorum sizce

canım valla hiç karıştırmamak gerek hala benim beynim almadı o ay testlerde negatif çıkıyordu ama ben hamileymişim çocuk 1 buçuk aylık olmuş sonra pozitifi gördük şükür :D şu an 21 haftalık gebeyim :D adet günümle uyuşmuyor bebeğimin büyüklüğü ilaçla adet gördüm çok uzun hikaye :D

Çok sevindim canım ya umutsuzken birden mutlu oldunnn:) şuan bende 25gündür adetim gecikti testlerde çıkmıyor ve hayatımda ilk defa adetim gecikti. Acaba diyorum benim de senin ki gibi testlerde çıkmıyorda saklanıyor mu bebeğim?
Bi yandanda hiç bir belirti yok diyorum normal gibiyim sanki saçmalama diyorum amaaaaan işte öyle. Sen umut oldun kısaca bana:emir_bebek:

Çok sevindim canım ya umutsuzken birden mutlu oldunnn:) şuan bende 25gündür adetim gecikti testlerde çıkmıyor ve hayatımda ilk defa adetim gecikti. Acaba diyorum benim de senin ki gibi testlerde çıkmıyorda saklanıyor mu bebeğim?
Bi yandanda hiç bir belirti yok diyorum normal gibiyim sanki saçmalama diyorum amaaaaan işte öyle. Sen umut oldun kısaca bana:emir_bebek:

biraz bekle tekrar test yap canım

Kızlar bir şey sorucam size.
Bi yorum yaparsanız çok sevinirim. Şuan bebek düşünmüyoruz. Zaten daha çok yeni 3 ay oldu yaklaşık. 2 kez adet gördüm. Biri 29 günde geldi ama evlilikten önce 5 gün falan süren adetim 3 güne indi iki aydır bu normal mi sizce? Bide ilkinde bittikten sonra kahverengi lekeler geldi bikaç gün, ikincisindede 3 gün falan geldi bitimde. Geciktim sonuncusunda 40.gün oldum. Ki zaten benim hep 30-35 gün arası olurdu. Hamilelik olabilir mi sizce? :/ Geri çekilmeyle bikaç kez oldu sadece. Şimdi 2buçuk hafta falan oluyor adetim biteli tedirginim. İnternette üstüne görme, 9ay adet görenler var deyince çelişkiye düştüm. Kuruntu mu yapıyorum sizce

bi test yap ama kızlık bozulduktan sonra adet günün oynar canım benim rayına oturması 3 4 ayı geçti.

Merhaba benimde adetim 6 gün gecikti
Bugün kan tahlili baktım beta hcg 0.500 çok düşük çıktı sizce hamile miyim?

:KK43:( kızlar malesef sonuç negatif çıktı haftaya kontrolum var bide kan testi yaptırıcam hala adet olmadım eşimde bende çok üzüldük sabaha kadar ağladım :KK43: tüp bebek istemiyorum keşke normal yolla gebe kalabilsem :KK43:(( offf off
İdrar testi mi yaptın bence bi de kan testi yaptır idrarda hemen çıkmıyor Rabbim gönlünün muradını versin inşallah hepimize

Back