adetim 6 gün geçti hala olmadım belirtiside yok acaba hamilemiyim?

yazgiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2013
140
5
118
Kırıkkale
kızlar polikistik overim var ve çikolata kistim var eşimin sperm sayısı çok düşük çıktı doktor bu şartlar altında gebe kalman imkansız dedi ama bu ay adetim 6 gün geçti aceba hamilemiyim önümüzdeki hafta tekrar spermiogram testi yaptırcaktık aceba tüp bebeğe gerek kalmadan hamile mi kaldım ki? daha önce hiç gecikmemişti. bi kaç belirtide var midemde yanma kasıkda bıçak saplanması gibi :) inşallah hamileyimdir. test yapmak istemiyorum ama sizce yapmalı mıyım??? lütfen yardımcı olun

bence hemen yaptırın,hamileyseniz kullanmanız gereken ilaçlar var..inşallah hayırlı ve güzel haberler alırsınız.eğer olmazsada üzülmeyin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizede..

kızlar lütfen dua edin inşaallah hamileyimdir çok istiyorum Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın o duyguyu herkeze tattırsın inşaallah :))

Hakkında hayırlısı inşaAllah Rabbim kimseyi çocuksuzlukla imtihan etmesin...

( kızlar malesef sonuç negatif çıktı haftaya kontrolum var bide kan testi yaptırıcam hala adet olmadım eşimde bende çok üzüldük sabaha kadar ağladım tüp bebek istemiyorum keşke normal yolla gebe kalabilsem (( offf off

merhaba canım öncelıkle hakkınızda hayırlısı olsun bende dun beta yaptırdım cok umutluydum ama sonuç koskoca negatiiiiiiiiiiiif çok üzüldüm çok ağladım senı çok iyi anlıyorumm. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir

Neden ağlıyorsun ki ağlama, bu halde istesen de hamile kalamazsın.. Nasıl kısmetse o şekilde gelir sana evlatların, lütfen psikolojini sağlam tut.. Benim çok yakın bir arkadaşım var, ilk bebeğini düşürdükten sonra 8 yıl bebeği olmadı.. 2 kez tüp bebek 2 kez aşılama denedikleri halde.. Aldığı ilaçlar yüzünden yumurtalıklarnda ve rahminde sorunlar baş göstermişti ameliyat olacaktı, doktorundan izin istedi tatil için, yıllarca hastanede olduğundan bir süre daha uzak kalmak istedi.. Ve sonra sürpriizzz hamile kalmıştı tatilde, imkansız denilen şey oldu.. Şimdi doğdu bebiş 7 aylık topaç gibi :) böyle psikolojinizi harap etmeyin o beden size de, bebeğinize de, eşinize de lazım..

( hayırlısı olsun inşşş

( hayırlısı olsun inşşş

Konuyu hortlattım çünkü merak ettim hamilesin testte negatif çıkmıştı kan testi mi pozitif çıktı nasıl oldu. Bi de bu şartlarla hamile kalmak imkansız demişsin ümitsizliğe kapılmamak lazımmmışş demekki

canım valla hiç karıştırmamak gerek hala benim beynim almadı o ay testlerde negatif çıkıyordu ama ben hamileymişim çocuk 1 buçuk aylık olmuş sonra pozitifi gördük şükür şu an 21 haftalık gebeyim adet günümle uyuşmuyor bebeğimin büyüklüğü ilaçla adet gördüm çok uzun hikaye

selammmmm nasılsın tatlımmmmm nerelerdesin yaaaa özel mesaj atmaya çalıştım bir kaç gün evvel ama kutun dolu olduğu için aatamadım ..???????????sağlığın nasıl bebiş nasılllll

selammmmm nasılsın tatlımmmmm nerelerdesin yaaaa özel mesaj atmaya çalıştım bir kaç gün evvel ama kutun dolu olduğu için aatamadım ..???????????sağlığın nasıl bebiş nasılllll

bebek süper bomba gibi içeride judo yapıyor oğlum karetede olabilir sanırım organları kum torbası sanıyor doğunca doktoru pataklıcakmış gibi çalışıyor bazen gözümden yaş geliyor çünkü sert sert vuruyor vajinaya darbeler atıyor yakında şaftım kayacakmış gibi hissediyorum oğluşumun pipişini gördüm renkli ultrasyonda anneciğim parmağını emiyordu oğlum maaşallah tosunuma her şey normal dedi iki hafta sonra bi randevumuz daha var sen nasılsın canım bende girip senden msj var mı bakıp çıkıorum çok giremiyorum artık nasılsın iyimisin

ohhh ohh maşallahh!! çok hiperaktif olacak ozaman inşallah erken doğumun olmaz tatlım anlattıklarına göre çok durmayacak gibi sabırsız fındık kurdu :)
sormayaaaa bende durumlar biraz karışık tatlım!!!!!!

3 gün evvel internette soruları cevaplayan doktorlar var oraya soru yazdım mesaj attım doktora hormon tahlillerimi sizce bende polikistik over var mı dedim kadın doğum doktoruda bana cevap atmş sizde pokilistik over görünmüyor hipogonadzım olabilir demiş onu araştırıyorum 2 gündür kadınlar kulübünde .... pko dan daha iyi bir hastalımış öyle diyor buradaki kızlar daha kolay tedavi ediliyormuş ilaçsız adet göremeyenlerde oluyormuş bu hastalık e bende ilaçsız regl olamıyrum ve rahmim de küçük belirtilerin bazıları var yanı anlayacağın adet olmadım hala tsttede negatifti onun için söktürücü aldım bir hafta sonra hastalanırım doktora gidceğim bakalım o nediyecekyenş bir doktora yaaa tatlım böyle işteeee kafam karışık anlayacağın üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…