biz de sonucu merakla bekliyoruz hadi çabuk oollll :)))
( kızlar malesef sonuç negatif çıktı haftaya kontrolum var bide kan testi yaptırıcam hala adet olmadım eşimde bende çok üzüldük sabaha kadar ağladım tüp bebek istemiyorum keşke normal yolla gebe kalabilsem (( offf off
merhaba canım öncelıkle hakkınızda hayırlısı olsun bende dun beta yaptırdım cok umutluydum ama sonuç koskoca negatiiiiiiiiiiiif çok üzüldüm çok ağladım senı çok iyi anlıyorumm. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir
( hayırlısı olsun inşşş
Konuyu hortlattım çünkü merak ettimhamilesin testte negatif çıkmıştı kan testi mi pozitif çıktı nasıl oldu. Bi de bu şartlarla hamile kalmak imkansız demişsin ümitsizliğe kapılmamak lazımmmışş demekki
selammmmm nasılsın tatlımmmmm nerelerdesin yaaaa özel mesaj atmaya çalıştım bir kaç gün evvel ama kutun dolu olduğu için aatamadım ..???????????sağlığın nasıl bebiş nasılllll
bebek süper bomba gibiiçeride judo yapıyor oğlum karetede olabilir sanırım organları kum torbası sanıyor doğunca doktoru pataklıcakmış gibi çalışıyor bazen gözümden yaş geliyor çünkü sert sert vuruyor vajinaya darbeler atıyor yakında şaftım kayacakmış gibi hissediyorum oğluşumun pipişini gördüm renkli ultrasyonda anneciğim parmağını emiyordu oğlum maaşallah tosunuma her şey normal dedi iki hafta sonra bi randevumuz daha var sen nasılsın canım bende girip senden msj var mı bakıp çıkıorum çok giremiyorum artık nasılsın iyimisin
ohhh ohh maşallahh!! çok hiperaktif olacak ozaman inşallah erken doğumun olmaz tatlım anlattıklarına göre çok durmayacak gibi sabırsız fındık kurdu :)
sormayaaaa bende durumlar biraz karışık tatlım!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?