- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
- Konu Sahibi MaviliGizem
-
Ignenin üzerinden 2 hafta geçmeli testte çıkması icin canmKlomeni bu 3. Kullanışım. Daha önce hiç gecikmemiştim. Gecikmenin sebebi gebelik değil de kullandığım estrofem olabilir mi?
Ya da daha idrar testinde sonuç çıkacak kadar zaman geçmemiş olabilir mi?
Aynen geçen aylarda günü gününe gelmişti bende de.Benim klomen kullandığım ay gecikmen olmamıştı aksine daha erken gelmişti.
Geçen aylarda olsa stres derdim ama bu ay inanılmaz rahatım. Artık gelse kurtulsam modundayım. Ama ne gelen ne giden....
İğneyi 16 martta yaptırdım canım. Nerdeyse 1 ay olmuşIgnenin üzerinden 2 hafta geçmeli testte çıkması icin canm
İnşallah canım. Değilse de artık adet olsam da umudundan bari kurtulsamGeç döllenme olmuş olabilir canım biraz daha bekle inşallah bebeğin seninledir
Üzülme benim arkadaşım hamile olduğunu 2. Ayında öğrendi adet olmadı test yaptı hep negatif çıktı 2. Ayda hamile olduğu kesinleşti seninde öle olmuş olabilir umudunu kaybetme adet olursanda üzülme bu ay olmadıysa gelecek ay olur inşallah allahtan ümit kesilmezİnşallah canım. Değilse de artık adet olsam da umudundan bari kurtulsam
İnşallah canım ya0z0l
Üzülme benim arkadaşım hamile olduğunu 2. Ayında öğrendi adet olmadı test yaptı hep negatif çıktı 2. Ayda hamile olduğu kesinleşti seninde öle olmuş olabilir umudunu kaybetme adet olursanda üzülme bu ay olmadıysa gelecek ay olur inşallah allahtan ümit kesilmez
İnşallah canım yateşekkür ederim desteğin için. İnşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz umutlarımıza
Hamilemisinizİğneyi 16 martta yaptırdım canım. Nerdeyse 1 ay olmuş
Hala adet olmadım, idrar testleri negatif bilemiyorumHamilemisiniz
Formda hamile gozukuyorsunuz da ondan s9ordumHala adet olmadım, idrar testleri negatif bilemiyorum
Anladım canım regl olana kadar kendimi hamile sanmaya devam edeceğim sanırım.Formda hamile gozukuyorsunuz da ondan s9ordum
Canım benim de aynı. Ama testler de çıkmadı dahaKızlar normalde adetim 28 29 günde bir gelir bugün 31.günüm daha gelmedi ve yumurtlamanın 17.günündeyim ve akıntım cok adet sancısı gibi ağrım var gebelik olabilir mi
Bende de aynı sabahın 5inde test yaptım negatif inşallah vardır canımKızlar normalde adetim 28 29 günde bir gelir bugün 31.günüm daha gelmedi ve yumurtlamanın 17.günündeyim ve akıntım cok adet sancısı gibi ağrım var gebelik olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?