• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim 6 gün geçti, 2 güne bir idrar testi yaptım ancak sonuç negatif. Bu ay Klomen, çatlatıcı iğne ve Estrofem kullandım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviliGizem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
3.559
3.793
63
35
Klomeni bu 3. Kullanışım. Daha önce hiç gecikmemiştim. Gecikmenin sebebi gebelik değil de kullandığım estrofem olabilir mi?

Ya da daha idrar testinde sonuç çıkacak kadar zaman geçmemiş olabilir mi?

Klomeni bu 3. Kullanışım. Daha önce hiç gecikmemiştim. Gecikmenin sebebi gebelik değil de kullandığım estrofem olabilir mi?

Ya da daha idrar testinde sonuç çıkacak kadar zaman geçmemiş olabilir mi?
Ignenin üzerinden 2 hafta geçmeli testte çıkması icin canm

Benimde adetim 5 gün geçti sonuç negatif bende geçen ay klomen kullanmıştım. Acaba stres yapıyor olabilirmisiniz

Geçen aylarda olsa stres derdim ama bu ay inanılmaz rahatım. Artık gelse kurtulsam modundayım. Ama ne gelen ne giden....

0z0l
İnşallah canım. Değilse de artık adet olsam da umudundan bari kurtulsam 😪
Üzülme benim arkadaşım hamile olduğunu 2. Ayında öğrendi adet olmadı test yaptı hep negatif çıktı 2. Ayda hamile olduğu kesinleşti seninde öle olmuş olabilir umudunu kaybetme adet olursanda üzülme bu ay olmadıysa gelecek ay olur inşallah allahtan ümit kesilmez

0z0l

Üzülme benim arkadaşım hamile olduğunu 2. Ayında öğrendi adet olmadı test yaptı hep negatif çıktı 2. Ayda hamile olduğu kesinleşti seninde öle olmuş olabilir umudunu kaybetme adet olursanda üzülme bu ay olmadıysa gelecek ay olur inşallah allahtan ümit kesilmez
İnşallah canım ya 😊 teşekkür ederim desteğin için. İnşallah hepimiz bir an önce kavuşuruz umutlarımıza 😊

Kızlar normalde adetim 28 29 günde bir gelir bugün 31.günüm daha gelmedi ve yumurtlamanın 17.günündeyim ve akıntım cok adet sancısı gibi ağrım var gebelik olabilir mi

Kızlar normalde adetim 28 29 günde bir gelir bugün 31.günüm daha gelmedi ve yumurtlamanın 17.günündeyim ve akıntım cok adet sancısı gibi ağrım var gebelik olabilir mi
Bende de aynı sabahın 5inde test yaptım negatif inşallah vardır canım

Back