• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 5 gün gecikti

pastadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar adetim gecikeli 5 gün oldu bugün. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Hamileliğin bi çok belirtisini yaşadım aslı da, belki de psikolojiktir bilmiyorum. 2 gündür akıntım var. Adet oldum sanıp bakıyorum. Ama akı tı. Sizce idrar testinin yanlış çık a ihtimali varmı, yada başına böyle bişey gelen. Yoksa teste güvenmelimym, çünkü olsa çıkardıartık diyorum çünkü 5 gün oldu. Yardım edin kızlar, allak bullak oldum

Şimdi canm geç döllenme gıbı bı durum var kı bu donemde geç dollenmetse kanda cıkar ancak idrar testlerıne guvenme bence fazla cok hatalı sonuç veryrlar ya kan testı yaptr kesın cozum yada 3 gun sonra ıdrar testını tekrarla idrar testınde 1 gun bıle fark edıyor yanı bu gun negatıf cıkan ertesı gun pozıtıf olabılıyr her bunye farklıdır kımınnkı kanda 100 iken ıdrarda cook sılık cıkıyor kımınn kanda 30 ken ıdrarda aynı silik cıkıyr o yuzdn bunye meselesı idrar senı yanıltmasın testı tekrarla kendınede dıkkat et

Şimdi canm geç döllenme gıbı bı durum var kı bu donemde geç dollenmetse kanda cıkar ancak idrar testlerıne guvenme bence fazla cok hatalı sonuç veryrlar ya kan testı yaptr kesın cozum yada 3 gun sonra ıdrar testını tekrarla idrar testınde 1 gun bıle fark edıyor yanı bu gun negatıf cıkan ertesı gun pozıtıf olabılıyr her bunye farklıdır kımınnkı kanda 100 iken ıdrarda cook sılık cıkıyor kımınn kanda 30 ken ıdrarda aynı silik cıkıyr o yuzdn bunye meselesı idrar senı yanıltmasın testı tekrarla kendınede dıkkat et
Çok teşekkür ederim cevap için. Şaşırdım kaldım. Moralim altüst oldu :KK64:

Back
X