• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 5 gün gecikti

Feride57

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
63
16
8
34
Merhaba Arkadaslar Almanyadan Selamlar.. 🙋‍♀️ Esimle ben 4 ay dan beri Cocuk istiyoruz.. Basliktada belirtiyim gibi Adetim 5 gün gecikti.. ilk gün idrar testi yaptim negatif cikti ondan sonrada hic bidaha test felan yapmadim.. hic bir belirtim yok ne adet olacakmisim gibi nede hamileymisim gibi.. Kahve rengi akintimda olmadi..
Kafam cok Karisik hamilemiyim degilmiyim?
Kahve rengi akinti olmak zorundami? Tecrübelerinizi paylasirsaniz cok Sevinirim

Merhaba Arkadaslar Almanyadan Selamlar.. 🙋‍♀️ Esimle ben 4 ay dan beri Cocuk istiyoruz.. Basliktada belirtiyim gibi Adetim 5 gün gecikti.. ilk gün idrar testi yaptim negatif cikti ondan sonrada hic bidaha test felan yapmadim.. hic bir belirtim yok ne adet olacakmisim gibi nede hamileymisim gibi.. Kahve rengi akintimda olmadi..
Tekrar test yapsanız geç döllenme olmuş olabilir

Amin insallah canim🙃 pek umudum yok gerci hamile kalanlarda genelde kahve rengi leke olurmus :110:
Evet yerleşme kanaması oluyormuş belli mi olur belki de vardır bebisin 😊 hem ummadik anda gelirmiş güzel şeyler. Yerleşme kanaması herkes de olacak diye birşey birşey yok canım

Al bendende o kadar. 13 ünde regl olmam lazımdı. Adet öncesi gogus ağrısı bel agrisi yasarim hep hicbiri olmadi 11 inde 3 damla acik kahve lekelenmem oldu o gün bugündür bisey yok. Adet belirtisi de yok akintim var sadece. Testte yapmistim adet gününde negatif cikti.

Al bendende o kadar. 13 ünde regl olmam lazımdı. Adet öncesi gogus ağrısı bel agrisi yasarim hep hicbiri olmadi 11 inde 3 damla acik kahve lekelenmem oldu o gün bugündür bisey yok. Adet belirtisi de yok akintim var sadece. Testte yapmistim adet gününde negatif cikti.
Anliyorum canim cok zor bu belirsizlik.. Testi nezaman yapmistin? Sende lekelenme olmus bende oda yok

Anliyorum canim cok zor bu belirsizlik.. Testi nezaman yapmistin? Sende lekelenme olmus bende oda yok
13 unde yaptim adet olmam gereken günde. Adetten 2 gun önce lekelenme yasadim. Ama hic belirtim yok. Bir gebelik kaybim var onda belirtiler cok fazlaydı.

13 unde yaptim adet olmam gereken günde. Adetten 2 gun önce lekelenme yasadim. Ama hic belirtim yok. Bir gebelik kaybim var onda belirtiler cok fazlaydı.
Gecmis olsun canim cok üzüldüm.. anladigim kadariyla seninde pek umudun yok benim gibi.. belirti olmayinca insan pek düsünemiyor hamile olabilecegini :110:
Ama yinede 2/3 gün sonra tekrardan bi test yap derim ben

Gecmis olsun canim cok üzüldüm.. anladigim kadariyla seninde pek umudun yok benim gibi.. belirti olmayinca insan pek düsünemiyor hamile olabilecegini :110:
Ama yinede 2/3 gün sonra tekrardan bi test yap derim ben
Hic umudum yok belirti olmayınca. Keske bi sürpriz olsa . Yarin sabaha randevu aldim hic olmazsa muayene olur ona göre adet söktürücü alirim . Normalde gecikmezdi ama hayirlisi artik. Sen neden umutsuzsuunn o_O

insallah güzel haberler alirsin yarin benimlede paylasirsan cok mutlu olurum..
gecen ay da adetim 3 gün gecikince pek umudum yok acikcasi.. bu ay icinde hazirlamistim kendimi.. adetim 2/3 gün gec gelir diye..
Ama 5 gün olunca biraz kafam karisti

insallah güzel haberler alirsin yarin benimlede paylasirsan cok mutlu olurum..
gecen ay da adetim 3 gün gecikince pek umudum yok acikcasi.. bu ay icinde hazirlamistim kendimi.. adetim 2/3 gün gec gelir diye..
Ama 5 gün olunca biraz kafam karisti
Guzel haber hayal gibi:) yinede haber veririm insallah güzel haberler aliriz. Oyle böyle derken pozitifleri görücez bigun.

Amin insallah canim🙃 pek umudum yok gerci hamile kalanlarda genelde kahve rengi leke olurmus :110:
Canım herkeste olmuyor yerleşme kanaması. Benimde beklenenin aksine regl günümden 10 gün önce olmuştu yerleşme kanaması ama bazı tanıdıklarımda hiç olmamıştı bence sen tekrarla testi inşallah hamilesindir 🥰🥰🥰

Canım herkeste olmuyor yerleşme kanaması. Benimde beklenenin aksine regl günümden 10 gün önce olmuştu yerleşme kanaması ama bazı tanıdıklarımda hiç olmamıştı bence sen tekrarla testi inşallah hamilesindir 🥰🥰🥰
Ay Canim insallah ya .. ellerin dert görmesin.. yarin ilk isim test alicam

Bende bir keresinde aynısını yaşadım belirti yoktu 5 gün gecikti ve adet oldum sonra .. umarım sende adet vardır ama 🤲🤲🤲

Back