1 1papatyaaa ... Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Kasım 2022 977 489 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi busrazxcv #21 busrazxcv .!.: Yaa yerleşmedir belki ne kadar geçti günün canım benim 8. Gün bitti işte negatif testlerim hep delircem artık belirtiler bi var bi var ama az az anlamıyorum onuda Genişletmek için tıkla... Adetim düzensiz canım 50 gün oldu bazen 31-35 günde oluyorum bazen 45 ama bu çok uzadı gerçekten
busrazxcv .!.: Yaa yerleşmedir belki ne kadar geçti günün canım benim 8. Gün bitti işte negatif testlerim hep delircem artık belirtiler bi var bi var ama az az anlamıyorum onuda Genişletmek için tıkla... Adetim düzensiz canım 50 gün oldu bazen 31-35 günde oluyorum bazen 45 ama bu çok uzadı gerçekten
B busrazxcv Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2023 137 22 26 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi busrazxcv #22 1papatyaaa .!.: Adetim düzensiz canım 50 gün oldu bazen 31-35 günde oluyorum bazen 45 ama bu çok uzadı gerçekten Genişletmek için tıkla... Kıyamam ya umarım en yakın zamanda güzel haberler alırız
1papatyaaa .!.: Adetim düzensiz canım 50 gün oldu bazen 31-35 günde oluyorum bazen 45 ama bu çok uzadı gerçekten Genişletmek için tıkla... Kıyamam ya umarım en yakın zamanda güzel haberler alırız
1 1papatyaaa ... Üyelik İptali Kayıtlı Üye 12 Kasım 2022 977 489 4 Ağustos 2024 Konu Sahibi busrazxcv #23 busrazxcv .!.: Kıyamam ya umarım en yakın zamanda güzel haberler alırız Genişletmek için tıkla... Amin güzelim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
busrazxcv .!.: Kıyamam ya umarım en yakın zamanda güzel haberler alırız Genişletmek için tıkla... Amin güzelim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
basakalya Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2024 180 56 27 9 Eylül 2024 Konu Sahibi busrazxcv #24 blackmoonlight .!.: normal bende de olmuştu. geçen pazar betama baktırdım 570 çıktı :) cuma günü doktora gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Genişletmek için tıkla... Sizin kendinizde farkettiğini şeyler nelerdi
blackmoonlight .!.: normal bende de olmuştu. geçen pazar betama baktırdım 570 çıktı :) cuma günü doktora gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Genişletmek için tıkla... Sizin kendinizde farkettiğini şeyler nelerdi