Adetim 5 gün gecikti ama hcg negatif

aysima52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
30
6
1
26
Arkadaşlar iki aydır eşimle korunmayı bıraktık , hemşireyim zaten hastanede tüm hormon vitamin kan değerlerime baktırdım . Rabbime çok şükür herşey normal . Adetim düzenli her ayın 21-22 şimdi 30 günde 1 oluyordum . Kadın doğuma da gittim ultrason ile kendimi kontrol ettirdim çok şükür kist vs yok her şey normal . Bana folik asit başladı sadece bu dönem almanda fayda var dedi.Bu ay adetimi olamadım baş dönmem ve mide bulantılarım var kusmam yok . Kasığımda batar tarzda ağrı var iştahım çok açık ve karnımın alt kısmında WC ye gidip ıkındığımda kopacak gibi ağrı oluyor kabız oldum aynı zaman da . Mens olacağım zaman hep ishal olurdum . Karnım davul gibi şişti . Kusura bakmayın açık konuşuyorum ama sürekli bir geğirme geliyor .

Arkadaşım bugün bi test verelim dedi ben vermek istemiyordum çıkmazsa üzülürüm biraz daha bekliyim dedim ama maalesef negatif çıktı .
Peki bu belirtiler neyin nesi ben neden hala adet olamıyorum şuan bile sol kasığımda tuhaf bi ağrı var moralim de çok bozuk psikolojik olarak çok etkilendim daha yeni denememe rağmen her ay bu bekletiyle nasıl yaşayacağım onu da bilmiyorum bugün çok söylendim moralim bozuldu günaha girmekten de korkuyorum bana destek olur musunuz

Biraz dha bekle bence o şekil kan testi tekrar ver benimde öyle olmuştu 5 ay önce aynı belirtiler bende vardı baya geç gebe olduğum ortaya çıkmıştı ama boş gebelik oluştu kürtaj oldum malesef

Merhaba aynı şeyi yaşıyorum. Tam 5 gün gecikti. (İlk defa böyle gecikme yaşandı) dün kaset test yaptım silik çizgi hemen çıktı. Koşa koşa acile gittim ve değerim 0… 1 şaka gibi… ben 14 aydır silik çizgi bile göremedim bu ay adetim böyle geçince çok umutlanmıştım ama hâla yok. Göğüslerimde de ağrı var ve bol akıntı. Ancak hala adetim gelmiyor ((

Ben hiç idrar testi yapmadım güvenmediğimden ama çok tuhaf cidden değişik belirtilerim var ama gebelik yok moralim çok bozuk daha 24 yaşındayım 2 aydır deniyorum ama ne tuhaf bir bekleyişmiş

Biraz dha bekle bence o şekil kan testi tekrar ver benimde öyle olmuştu 5 ay önce aynı belirtiler bende vardı baya geç gebe olduğum ortaya çıkmıştı ama boş gebelik oluştu kürtaj oldum malesef
Geçmiş olsun kaç gün sonra ortaya çıkmıştı gebe olduğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…