• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 4 gün geçti ?

saol canım allah büyük işte 2 sene sonra oldu allah tüm isteyenlere versin canım tamamına erdirsin

merhaba arkadaşlar,
ben yeni aranıza katıldım:) bir sorum olacak sizlere.bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım,dün akşam bir damla geldi hafif ağrım vardı devam eder sandm ama baktım sabah hiç gelmemiş, yazdıklarınızı okuyunca da çok umutlandm ve de test yapmaya korkuyorum artık :(sizce hamile olabilir miyiiiim????

hemen doktora git ben evde test yaptım çıktı 2 gün bekledim öyle gittim doktora değerim düşük çıktı ve düşük ihtimalim vardı hap verdi 2 günün sonunda yani dün düşük yaptım bence hemen git ve öyle bişey varsa erken önlemi alınmış olur

selam
benim adetim 5 gün gecikti adet olmam gereken zamandan beri hep sarı bi akıntı var kötüde kokuyo sık sık tuvalete gidiyorum karnım cok şişik gören 3 aylık hamile gibisin diyolar.Testlerde belli olur mu? Hamileysem bu kadar kısa zamanda bu belirtiler olur mu?
cevaplarınızı bekliyorum
:utangac:

akıntıda kötü koku genelde enfeksiyonu gösterir ama hamilelikte akıntı çok olurmuş.bendede çok oluyor.ayrıca benimde karnımilk günlerden şişmeye başladı.gazdır dediler ama 6ayımı bitirdim,göbeğim hala fazla gösteriyor.anlamadığım 5gün nasıl bekliyorsun canım insan çatlar meraktan.eczaneden bir test al evde yap.rabia doğru söylüyor bir an öncede doktora görün.hamile değilsen bile akıntıya çözüm bulur

offff yha hamileydim geçen ay düşük yapmıştım yine hamile kaldım yine düşük yaptım birde gün geçen aykini öğrendim 1 hafta sonra cuma düştü yine öğrendşim buda 1 hafta sonra cuma düştü offf offf

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya benim adetim 5 gün gecikmişti eşimle ilişkiye girdik sonra hemen hastalandım acaba yanlışmı yaptık anlamıyorum adetim hiç gecikmezdi

cicilerim merhaba benim adetim 4 gün geçti ama sanki adet olacakmısım gibi his var içimde belirtileri baslıo gibi acaba hamilemiyimdir hanımlar ?:uhm:
Ya bnmde adettim 4 gün gecti ben 9 aralık adet oldum ama şimdi kacında olmam lazım eger 9 olmam lazımsa bir hafta gecti amam 35 günü yarın dolduruyom karnım cok kötü şişmişş gögüslerimde şiş ama agırmıyo ayın 9 da akıntımla kahverngi leke geldi adet oldum sandım ewde test yaptım negatif cıktı yardımcı olurmusunz

Ya bnm adetim 4 gün gecikti karnım cok kötü şiş fögüslerimde ama agırmıyo 4 gün önce test yaptım negatif cıktı yarın 35 gib dolduruyorum :(

Merhaba, yasim kucuk yil olarak 18in icindeyim ama gun olarak doldurmadim. Erkek arkadasimla yaklasik 3 hafta once bir iliski yasadik pismaniz. En son adetimi 1 aralikta gordum,35 gunde bir adet oluyorum yaklasik 5-6 gun gecti adetim. 1 haftadir goguslerimde sisme ve agri var normalde adet olmadan 4-5gun once baslardi sonrada adet olurdum. Iki kere gebelik testi yaptim ama guvenemiyorum o testlere. Birini iliskiden 1 hafta sonra yaptim digerinide bu ay adet olmam gereken gun yaptim,ikiside negatif cikti. Hastaneye gitmeye korkuyorum yasim kucuk kan testinde hamilelik cikarsa aileme haber verirler diye. Sizce hamilemiyim? Hastaneye gitsem hamilelik durumu cikarsa aileme haber verilir mi? Cevap verirseniz sevinirim.

Merhaba, yasim kucuk yil olarak 18in icindeyim ama gun olarak doldurmadim. Erkek arkadasimla yaklasik 3 hafta once bir iliski yasadik pismaniz. En son adetimi 1 aralikta gordum,35 gunde bir adet oluyorum yaklasik 5-6 gun gecti adetim. 1 haftadir goguslerimde sisme ve agri var normalde adet olmadan 4-5gun once baslardi sonrada adet olurdum. Iki kere gebelik testi yaptim ama guvenemiyorum o testlere. Birini iliskiden 1 hafta sonra yaptim digerinide bu ay adet olmam gereken gun yaptim,ikiside negatif cikti. Hastaneye gitmeye korkuyorum yasim kucuk kan testinde hamilelik cikarsa aileme haber verirler diye. Sizce hamilemiyim? Hastaneye gitsem hamilelik durumu cikarsa aileme haber verilir mi? Cevap verirseniz sevinirim.
Cnm adet gectikten sonra yap testi kesin sonuc vermesi içinde adetten bi hafta sonra verir sonucu

Meraha bayanlar 1 mayista adet olmam lazmda hala olmadm 2 maysta test yaptm negatf cikti 5 maysta tekrar yaptm yine negatid cikti ama adet olmadm hala sizce napmaliym . Sancilarm var kasiklarmda arada vuruyur saniyede

kızlar adetime üç gün kala bir iki damla kadar kahverengi lekelenmem oldu. Ve adetim altı gün gecikti. Belirtilerim çok bariz yalnız. Test yapmadım :KK43:
Bariz belirtilerim,
Idrarda koyuluk ve koku
Sol kasıkta Ağrı sızlama batma ve bu ağrımın sol bacağa vurması
Sabah bulantıları,midede kelime ve iştahsızlık (en Sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum)
Idrara sıkışma
Göğüslerde Ağrı
Süt beyaz gelen akıntı
Adet olduğumda sancım olmazdı ama bu ay çok Sancı çektim ve bir de bel ağrısı.

Şuan gelen giden yok bekleyeyim diyorum ama bilemedim işte :KK43:

Merhaba bayanlar adetim dort gun gecikto ancak idrar testi yaptm iki koez negatif :( kasiklarmda agri var arafa gelio gecioo ama hamile olsam tet neden cift czgi ckmioo:((

insallah hamilesindir canim bende suan hastaneden yaziorum 6 aylik hamileyim su kesem patladi ve 3 ay hastanede kalcam sunu diyim sana hemen bir test al ve test yap adet donemi cogu kes aldaticidir benimki de cok ustunden gecti ama hamile degildim herdefasinda peh heycan yapma derim sana

Back
X