allah allah yani çoğu insan bir haftadan sonra öğreniyor tabi döllenme ile alakalı ama işte belirsizlik olunca insan yoruluyor.Ben bir öncekinde reglden 7 8 gün önce öğrenmiştim şuan 4 gün geciktim tık yok bütün testler negatif
Aynen öyleallah allah yani çoğu insan bir haftadan sonra öğreniyor tabi döllenme ile alakalı ama işte belirsizlik olunca insan yoruluyor.
Bu test süreci yıprattı hala gelen giden bir şey yok herhangi bir adet sancısı da yok napıcam bilmem çatlıyorum meraktan olsa neden cıkmadı idrar testinde diye merak ediyormAynen öyleinsan ister istemez huzursuzlanıyor
Gerçekten öyle 10 gündür test yapıyorum hâlâ birşey yok ve benim reglm gerçekten gecikmez evlilikten diyorlar ozaman 7 ay boyunca neden gecikmedide şimdi gecikiyorBu test süreci yıprattı hala gelen giden bir şey yok herhangi bir adet sancısı da yok napıcam bilmem çatlıyorum meraktan olsa neden cıkmadı idrar testinde diye merak ediyorm
10 gün evet uzun bir süre benimde yarın 5 oluyorGerçekten öyle 10 gündür test yapıyorum hâlâ birşey yok ve benim reglm gerçekten gecikmez evlilikten diyorlar ozaman 7 ay boyunca neden gecikmedide şimdi gecikiyor
kan vermeyi düşünüyor musunuz10 gün evet uzun bir süre benimde yarın 5 oluyor
10 gün evet uzun bir süre benimde yarın 5 oluyor
Ben 7 gün geçsin diye düşündüm yakan vermeyi düşünüyor musunuz
Hadi yasanırım regl olucam ben sancım başladı regle 9 gün kala başlamıştı ama regl olacağım gün geçmişti bugün yine sancım var
iyi düşündün gebelik varsa zaten regl olmayacağız belli olurBen 7 gün geçsin diye düşündüm ya
evet anlam veremedim karnıma da batma oluyorHadi ya
aaa bana da öyle oldu inşallah olmayız yasanırım regl olucam ben sancım başladı regle 9 gün kala başlamıştı ama regl olacağım gün geçmişti bugün yine sancım var
İnşallah olmayız olmadım hâlâ valla şaşırıyorum Allahım nolur eşime test al demiştim gelirken kapanmış hep nöbetçi eczanede bakmamışaaa bana da öyle oldu inşallah olmayız ya
evet bende olmadım 6. gündeyimİnşallah olmayız olmadım hâlâ valla şaşırıyorum Allahım nolur eşime test al demiştim gelirken kapanmış hep nöbetçi eczanede bakmamış
Bende 5.evet bende olmadım 6. gündeyim
en son 2 gün önce test yaptım bugün yaparsam atarım buraya sonucuBende 5.
Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel sonuçlar alırsın Allahım gönlüne göre versinen son 2 gün önce test yaptım bugün yaparsam atarım buraya sonucu
amin inşallah hepimiz güzel haberler alırızHadi hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel sonuçlar alırsın Allahım gönlüne göre versinbenide etiketle sonuç paylaşırsan
etiketlerim tabii hayırlısı olsunamin inşallah hepimiz güzel haberler alırız