- 25 Şubat 2022
- 130
- 52
- 28
Benim de bugün 5 oldu yine bir şey yok. bende dün sabah yapmıştım bir günde o kadar değişmez herhaldeen son 2 gün önce test yaptım bugün yaparsam atarım buraya sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de bugün 5 oldu yine bir şey yok. bende dün sabah yapmıştım bir günde o kadar değişmez herhaldeen son 2 gün önce test yaptım bugün yaparsam atarım buraya sonucu
inşallah canım. bende şaşırıyorum yani bi belirtide yokİnşallah olmayız olmadım hâlâ valla şaşırıyorum Allahım nolur eşime test al demiştim gelirken kapanmış hep nöbetçi eczanede bakmamış
benim ağrım yine geçti bu arada ay nasıl bir şey çok komik ya dün oldum olacam gibiydiBenim de bugün 5 oldu yine bir şey yok. bende dün sabah yapmıştım bir günde o kadar değişmez herhalde
Aynı benimde öyle şaka gibi bugün hiç birşey yok dün her saniye regl gelcek gibiydibenim ağrım yine geçti bu arada ay nasıl bir şey çok komik ya dün oldum olacam gibiydi
Kız biz nasıl anlicazz hamilemiyiz değilmiyizzzz meraktan çatlicam ayın 20 si randevum var doktora ozaman öğrenecem heralde bu gidişle var mı yok mubenim ağrım yine geçti bu arada ay nasıl bir şey çok komik ya dün oldum olacam gibiydi
o zaman öğrenirsin evetKız biz nasıl anlicazz hamilemiyiz değilmiyizzzz meraktan çatlicam ayın 20 si randevum var doktora ozaman öğrenecem heralde bu gidişle var mı yok mu
Ay valla çok heycanlanıyorum korkuyorumda ya yoksa diyeo zaman öğrenirsin evet
Ya ben dün sabah yapmıştım idrar testi ondan önce de akşam yapmıştım ikiside kar beyazı yani bir iki güne o kadar değişir mi kiKan testi verseniz mi kızlar acabaa
Valla 5 gün sonra randevum var ozaman vercem kan ı öyle gözüküyoKan testi verseniz mi kızlar acabaa
Benim 3 gün gecikince negatif çıktı. 7 gün gecikince pozitif çıktı kan değerim. Tabi ben kimyasal gebelik geçirdim. Sizin sağlıkla ilerler inşallahValla 5 gün sonra randevum var ozaman vercem kan ı öyle gözüküyo
çok geçmiş olsun Rabbim sizede nasip etsin en hayırlısından inşallah bizimde hayırlısı neyse o olsun bakalım kısmetBenim 3 gün gecikince negatif çıktı. 7 gün gecikince pozitif çıktı kan değerim. Tabi ben kimyasal gebelik geçirdim. Sizin sağlıkla ilerler inşallah
geçmiş olsun sizede. benm de bir önceki düşükle sonuçlanmıştı ama o bir gün geçtiğinde idrar da çıkmıştı. bu üç dört güne rağmen çıkmayınca umutsuzluğa kapıldımBenim 3 gün gecikince negatif çıktı. 7 gün gecikince pozitif çıktı kan değerim. Tabi ben kimyasal gebelik geçirdim. Sizin sağlıkla ilerler inşallah
Belli olmaz belki geç döllendi. Bu sitede 1 ay sonra öğrenenleri gördümgeçmiş olsun sizede. benm de bir önceki düşükle sonuçlanmıştı ama o bir gün geçtiğinde idrar da çıkmıştı. bu üç dört güne rağmen çıkmayınca umutsuzluğa kapıldım
ayy gerçekten mi :) umarım öyledir 4 senelik evliyim artık çook istiyorum :) bir de düşük ddüşük sonrası beni yıprattı ama tabi nasipten öte yol yok:)Belli olmaz belki geç döllendi. Bu sitede 1 ay sonra öğrenenleri gördüm
Aynen öyle tabi umut vermek istemem ama okudum yani bu sitede. Geç döllenme diye aratıp yorumlara bakabilirsiniz:)ayy gerçekten mi :) umarım öyledir 4 senelik evliyim artık çook istiyorum :) bir de düşük ddüşük sonrası beni yıprattı ama tabi nasipten öte yol yok:)
ÇOK TEŞEKKÜRLER. SONUCUMU YAZARIM YİNE DE:)Aynen öyle tabi umut vermek istemem ama okudum yani bu sitede. Geç döllenme diye aratıp yorumlara bakabilirsiniz:)
az önce gögsümü kontrol ederken hafiften sıkınca ucundan sıvı geldi ama ne olduğunu anlamadım çok az. acaba bu da belirti olabilir mi ilk defa oluyoAynen öyle tabi umut vermek istemem ama okudum yani bu sitede. Geç döllenme diye aratıp yorumlara bakabilirsiniz:)
Sizde prolaktin yüksekliği mi var? Yani süt hormonu yüksekliği bunun için doktora mutlaka görünmelisinizaz önce gögsümü kontrol ederken hafiften sıkınca ucundan sıvı geldi ama ne olduğunu anlamadım çok az. acaba bu da belirti olabilir mi ilk defa oluyo
Yoo bugüne kadar hiç öyle bir durum yaşamadım ki benSizde prolaktin yüksekliği mi var? Yani süt hormonu yüksekliği bunun için doktora mutlaka görünmelisiniz