- Konu Sahibi turanjesca
-
YA KIZLAR BU KONU HAKKINDA BİŞEY BİLİYOSANIZ YARDIMCI OLUN NOLUR...BEN AĞUSTOS AYINDA 19-20SİNDE ADET OLMAYI BEKLERKEN 17SİNDE ADET OLDUM HİÇ OLMADIK Bİ ŞEKİLDE.ADETİM HEP DÜZENLİ OLURDU O GÜNE KADAR,31 GÜNDE BİR OLUYORDUM.BU AY DA 17-18 GİBİ OLURUM OZAMAN DİYE DÜŞÜNDÜM AMA HALA KANAMAM GELMEDİ VE 2 DEFA İDRAR TESTİ YAPTIRDIM NEGATİF ÇIKTI,DÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM 0.1 GİBİ Bİ SONUÇ ÇIKMIŞ.yANİ BU GEBELİĞE HİÇ İHTİMAL YOK DEMEK Mİ OLUYO?YANİ BİKAÇ GÜN DAHA BEKLESEM SONUÇ ASLA DEĞİŞMEZ Mİ KAN TESTİNDE FALAN?AMA HAYATIMDA HİÇ BU KADAR Bİ GECİKME YAŞAMAMIŞTIMVE KASIKLARIMDA ÇOK GARİP Bİ BATMA,BELİMDEN YUKARI DOĞRU SAATLERCE İŞ GÖRMÜŞ GİBİ Bİ AĞRI OLUYO DİYE ÜMİTLENMİŞTİM BİRAZ DA OLSA...
Bİ BİLDİĞİ OLAN BİŞEY SÖYLESİN ALLAH RIZASI İÇİN YAA ...
sende polikist var mı
YA KIZLAR BU KONU HAKKINDA BİŞEY BİLİYOSANIZ YARDIMCI OLUN NOLUR...BEN AĞUSTOS AYINDA 19-20SİNDE ADET OLMAYI BEKLERKEN 17SİNDE ADET OLDUM HİÇ OLMADIK Bİ ŞEKİLDE.ADETİM HEP DÜZENLİ OLURDU O GÜNE KADAR,31 GÜNDE BİR OLUYORDUM.BU AY DA 17-18 GİBİ OLURUM OZAMAN DİYE DÜŞÜNDÜM AMA HALA KANAMAM GELMEDİ VE 2 DEFA İDRAR TESTİ YAPTIRDIM NEGATİF ÇIKTI,DÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM 0.1 GİBİ Bİ SONUÇ ÇIKMIŞ.yANİ BU GEBELİĞE HİÇ İHTİMAL YOK DEMEK Mİ OLUYO?YANİ BİKAÇ GÜN DAHA BEKLESEM SONUÇ ASLA DEĞİŞMEZ Mİ KAN TESTİNDE FALAN?AMA HAYATIMDA HİÇ BU KADAR Bİ GECİKME YAŞAMAMIŞTIMVE KASIKLARIMDA ÇOK GARİP Bİ BATMA,BELİMDEN YUKARI DOĞRU SAATLERCE İŞ GÖRMÜŞ GİBİ Bİ AĞRI OLUYO DİYE ÜMİTLENMİŞTİM BİRAZ DA OLSA...
Bİ BİLDİĞİ OLAN BİŞEY SÖYLESİN ALLAH RIZASI İÇİN YAA ...
canım Çok düzenli olarak adet kanaması gören bir kadın yılda bir iki kez gecikmeli adet görebilir. Bunun neden iş değişikliği, üzüntü, aile içi stres, yaşam tarzı değişikliği, iklim değişikliği, yorgunluk gibi basit sebeplerdir. yani psikolojik olan bütün ani değişimler fizyolojini de etkiler. Ama gecikmenin uzun süreli olması durumunda veya takip eden birkaç adet kanamasının gecikmeli olarak gerçekleşmesi durumunda olabilecek nedenin ortaya çıkarılması için mutlaka doktor kontrolüne gitmelisin. Senin durumun ilk defa olmuş.panik yapmana gerek yok bence.panik daha çok strese neden olur.ayrıca gecen ay 1-2 gün erken adet olman kötü bir durum değil.yumurtlaman erken olmuş demekki.[/Q
cevabın için teşekkürler meltem...Bu düşüncelerimin hepsi bi umut arayışı aslında...Çok garip duygular ve dönemler bunlar yaa,nasıl geçer bilmiyorum..
canım Çok düzenli olarak adet kanaması gören bir kadın yılda bir iki kez gecikmeli adet görebilir. Bunun neden iş değişikliği, üzüntü, aile içi stres, yaşam tarzı değişikliği, iklim değişikliği, yorgunluk gibi basit sebeplerdir. yani psikolojik olan bütün ani değişimler fizyolojini de etkiler. Ama gecikmenin uzun süreli olması durumunda veya takip eden birkaç adet kanamasının gecikmeli olarak gerçekleşmesi durumunda olabilecek nedenin ortaya çıkarılması için mutlaka doktor kontrolüne gitmelisin. Senin durumun ilk defa olmuş.panik yapmana gerek yok bence.panik daha çok strese neden olur.ayrıca gecen ay 1-2 gün erken adet olman kötü bir durum değil.yumurtlaman erken olmuş demekki.[/Q
cevabın için teşekkürler meltem...Bu düşüncelerimin hepsi bi umut arayışı aslında...Çok garip duygular ve dönemler bunlar yaa,nasıl geçer bilmiyorum..
canım 5. haftan ve kanda 0.1 se büyük ihtimal hamile değilsin bence ümitlenme daha sonra daha çok üzülürsün sen düşünme düşündükce strese girersin daha da geçikebilir. sen yine de bi doktora git adet geçikti diye muayne ol biliyorum durumun zor hem adet gelmiyor hem sonuç negatif. ben bu durumu çok yaşadım adetlerim düzensizdir de
bildiğim kadarıyla yok canım,yani gebelik düşünüyoruz diye doktora gittiğimde yapılan kontrollerde hiçbir sorun çıkmamıştı.Yıllardır heryerde benim adet günlerim hiç şaşmaz diye söyleyip dururdum,bırak gününü saatini bile şaşmazdı yani.Her adet günümde bugün saat 2 yi bi atlatırsam daha da adet olmam derdim ve saat 2ye gelmeden adet olurdum hep.Nazar mı değdirdim kendi azğımla ne??Az önce de burdaki başlığı açtıktan 5 dakka sonra ayağa kalkınca bi ıslaklık sezdim altımda,al işte geldi yine dedim ama akıntıymış şimdiilik çok şükür...Ama bu gecikme neden oldu hala anlamış değilim.Nette araştırdığımda 3.haftada bile beta-hcg değerini 10un üstünde gösteriyo.Benimki 5.haftayı bitirmek üzereyken 0.1 çıktıysa hiçbi ihtimal göremiyorum ama bu belirtiler,bu gecikme neyin nesi o zaman kafayı yicem yaww
Geç döllenme olmuştur belki o yüzden bekle demiştir adetlerin düzenliyse bi umut inşallah vardırArkadaşlar benim 4 gün geçikti kan testi yaptırdım 0.100 cıktı negatifdoktor bir hafta bekle dedi cok merak ediyorum cok istiyorum
hep düzenliydi ilk defa oldu inşallahGeç döllenme olmuştur belki o yüzden bekle demiştir adetlerin düzenliyse bi umut inşallah vardır
Yerleşme kanaması olabilir idrar testi yaparsan varsa çıkarAbla bişey sorucam sana dün peçeleye pembe bi akıntım oldu sonrasında Adet kanaması gibi az bi kanamam geldi anlamadım ben bunu şimdi bana yardımcı olur musun
Galiba adet oldum abla yinede sağol gelecek aya artıkYerleşme kanaması olabilir idrar testi yaparsan varsa çıkar
Ablacım 2 gün sürdü bitti inşallah var galibaYerleşme kanaması olabilir idrar testi yaparsan varsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?