Adetim 4 gün gecikti ama hiçbir belirtim yok

safiye erat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
1
0
20
Merhaba kızlar. Normalde düzenli bir adetim vardı 27 günde bir olup,6 gün sürüyordu. 5 aydır da bebek istiyoruz eşimle. Yumurtlama gününde birlikteliğimizin olmamasına rağmen bu ay adetim 4 gün gecikti ama hiçbir belirtim yok. Ara ara mide bılantısı, baş ağrısı, karın ağrısı ve çok hafif baş dönmem oluyor. Bunlarda bende adet olmasam bile normal günlük hayatımda da olan şeylerdi. Ama adetim ilk defa bu kadar çok gecikti. Test yapmadım çünkü negatif sonuç almaktan korkuyorum.

İlla belirti olacak diye birşey zaten yok. Benim bi arkadaşım düzensiz adet oluyordu rahatsızdı daha doğrusu, doktora karın ağrısıyla gitti. 3 aylık hamile olduğunu öğrendi

Bende de ayni canim gecikmenin 3. Gunu belirti yok, dediğin gibi gunluk olan seyler. İnşallah hayırlı sonuclar aliriz

Bazı hamilelikler belirti vermiyormuş olabilir bence. Ya da mevsim değişikliği ve stres de geciktirmiş olabilir…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…