- 4 Ekim 2018
- 506
- 140
- 103
- 25
- Konu Sahibi Kozmeticaa
-
Gunaydin kizlar benm de 3 gun gecikti. Gecen ay basladik. Hemn hamile kalmis olabilirmiyim. Bugunlerde ayran cok ictim reglmi etkiler mi acaba. Hasta olacak gibi hissediyorum
Cok sagol canm. Tabiki Allah dilerse olur. Diger bebegimde 6 ay sonra olmustu. Inan hemn olur mu ki diye umutlu olamiyirum. Hayirlisi tabiki biraz da heyecan var tabiki hadi hamileysem dieHemen hamile kalmış olabilirsin Allah dilerse herşey olur tabi ama ayranın etkileyeceğini sanmıyorum
Aynen heycan ister istemez oluyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallahCok sagol canm. Tabiki Allah dilerse olur. Diger bebegimde 6 ay sonra olmustu. Inan hemn olur mu ki diye umutlu olamiyirum. Hayirlisi tabiki biraz da heyecan var tabiki hadi hamileysem die
Amin ins. Rabbim isteyen herkese versin canm.Aynen heycan ister istemez oluyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Amin ins. Rabbim isteyen herkese versin canm.Aynen heycan ister istemez oluyor Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ayran etkilemez de test yaptır bi Sonra birX daha dur. Ben 8 gün oldu hala olmadım ama hamilelikte yok doktora gidecemGunaydin kizlar benm de 3 gun gecikti. Gecen ay basladik. Hemn hamile kalmis olabilirmiyim. Bugunlerde ayran cok ictim reglmi etkiler mi acaba. Hasta olacak gibi hissediyorum
Bugun evde test yaptim regl olmadim daha bunu belirtim. Testin ikinci cizgisi silik cikti hamileyim sanirim canm.Ayran etkilemez de test yaptır bi Sonra birX daha dur. Ben 8 gün oldu hala olmadım ama hamilelikte yok doktora gidecem
Canım silik çıktıysa çok yüksek. Kan testi yaptır bence. İnşallah öylesin dirBugun evde test yaptim regl olmadim daha bunu belirtim. Testin ikinci cizgisi silik cikti hamileyim sanirim canm.
Yaa inşallah bende öyle olurum çok istiyoruz bizBnde geçen ay 1 hafta gecikti her gün idrar testi yaptım negatifti yinede kan testi yaptirdim oda negatif cikmisti cok uzuldum bir sonraki ay hamile kaldim.
Inşallah tüm kalbimle diliyorum bunuYaa inşallah bende öyle olurum çok istiyoruz biz
Canım silik bişey de yok. Değil gibisin ama bi kan testi yaptırAdetim dört gün geçti testime bakar mısınız kafayı yiyecem
Ben gördüm silik çizgi var Sen yine kan ver canm kafan rahat olurAdetim dört gün geçti testime bakar mısınız kafayı yiyecem
Canm sen naptın adet olmadınmi daha doktora gitcektn[
Kızlar dün ben rahatsızlabdım doktora gittik önlem amaçlı test yaptılar beyan 0. 40 çıktı iyice düşmüş umutlarım tükendi yani
Silik çizgi var canım kan testi yaptırAdetim dört gün geçti testime bakar mısınız kafayı yiyecem
Cuma günü gidecem canım. Randevuyu o zamana aldım ve hala olmadım adetCanm sen naptın adet olmadınmi daha doktora gitcektn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?